Back to reality

Etter en riktig så fin ferie, er vi begge tilbake på jobb. For min del betyr det at fagprøven bare kommer nærmere og nærmere for hver dag, og det kjennes godt på nervene. Det er virkelig back to reality, som overskriften forteller dere. Jeg både gleder og gruer meg til den store uken, men jeg håper jo så klart at jeg kommer seirende ut av den, med et fagbrev i hånden.

Det kjennes at det har vært ferie, og planen for uken er å komme inn i de gode rutinene jeg hadde før den startet. Det vil si trening to ganger i uken, noe som jeg fant ut fungerte veldig bra for meg. Jeg merker også at det har blitt litt for mye snoperier og usunn mat denne ferien, og det skal jeg prøve å holde til et minimum i ukedagene. Jeg har følt meg ganske oppblåst og dritt de siste dagene, og det skal det bli en slutt på nå forhåpentligvis. Det er egentlig litt godt at hverdagen er kommet tilbake også, for da føler jeg selv at det er litt lettere å komme inn i de gode rutinene igjen.

Disse bildene var fra da vi var og spilte fotballgolf i ferien, noe som definitivt skal gjentas – det var utrolig gøy, og kan virkelig anbefales å prøve!

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske