Nærmer oss

Heisann. Dagene flyr virkelig avsted for tiden, og jeg merker at det rett og slett ikke er nok timer i døgnet.. Det har blitt lite blogging med meg i det siste, og var egentlig ikke planen.. Folk har begynt å lure litt på hvor det ble av blogginnleggene mine, og da kjente jeg på at kanskje jeg bare skulle få oppdatert litt igjen. Det skal jeg gjøre nå!

I mitt siste blogginnlegg, skrev jeg at vi hadde fått ny motivasjon til å starte på proskjekt hus, etter en god juleferie. Det hadde vi sannelig fått også, fordi nå begynner vi å nærme oss en ferdigstilling av stuen også!! Halleluja, det skal bli så gøy å få en egen stue igjen, etter mange måneder uten. Gipsplater er kommet på veggene vi valgte å isolere 5 cm til av, og resten av veggene som ikke ble isolert, er grunnet og klare til noen strøk maling. Vi har også fått på plass en begynnende platting til peisen vår, da den var litt for kort til å rekke opp til det hullet som allerede var i pipen. Dette kommer jeg til å vise dere mer av i en kommende housetour når det blir ferdig hos oss.

Det eneste vi dessverre ikke får helt ferdig enda, blir vårt fremtidige bad. Oppussing er dyrt, og vi ser oss nødt til å bare få spart opp noen kroner før vi kan ferdigstille det. Heldigvis har vi både gjestebad som vi har bygget, og badet i kjelleren som vi bruker nå. Derfor haster det ikke voldsomt med ett til bad med det første, og vi må heller starte fokuseringen mot bryllupsplanleggingen, etterhvert som vi blir ferdige med det vi kan ferdigstille i huset. Tenk det, nå er det bare noen måneder igjen til vi to blir mann og kone.. Det føles ut som det var i går at Kjetil gikk ned på kne, og spurte om jeg ville bli hans for alltid. Det er faktisk allerede over et år siden, men jeg kommer aldri til å glemme den kvelden han gjorde det. <3

Her var vi nyforlovede og i lykkerus, jeg grein så mye av glede den kvelden der, haha. <3

Vi feiret 4,5 år som kjærester og 1 år som forlovede, med en herlig pizza på Peppes Pizza i Stavanger. Det ble et godt måltid for to hangover mennesker, etter et fantastisk forsinket julebord med jobben til Kjetil, i starten av denne måneden. Syns det er rart å tenke på at vi snart skal referere til hverandre som mann og kone, men samtidig blir det helt supert også. Jeg vurderer å ta Kjetil sitt etternavn, men samtidig er jeg litt usikker også. Heldigvis har jeg enda noen måneder å bestemme meg på.

Dette ble nok et litt rotete blogginnlegg, men det føles godt å være tilbake igjen her inne. Håper dere også syns det er gøy å høre fra meg igjen <3

Ny motivasjon

Heisann folkens! Beklager at det ble et sent innlegg fra meg, men dagen har gått i ett. Arbeidsdagen fløy avsted, og jeg koste meg faktisk veldig på jobb i dag. Slik er det når du får gjøre det du liker aller mest, jeg har nemlig testet ventil i dag. Det må være en av mine absolutte favoritt arbeidsoppgaver, hehe. Etter jobb var det tid for å vaske hos farmor og farfar igjen, etter en liten juleferie. Det var koselig å se farmor igjen, og det ble mye prat både før, under og etter vasken var gjort. Det ble ikke noe besøk på sykehjemmet hos farfar i dag, men det tar vi igjen en annen gang.

Når jeg hadde sagt hadet til farmor, gikk turen videre til butikken, hvor jeg handlet inn til helgen og til dagens middag. Jeg kom på en matrett jeg hadde sett på bloggen til Marthe Borge, og klarte heldigvis å finne den igjen blant arkivene hennes, og dermed kokkelerte jeg den retten til Kjetil og meg i dag. Dere kan finne retten om dere trykker HER, den anbefales på det varmeste å sjekke ut.

Ellers har vi holdt på i huset, og etter en herlig pause og ferie, har vi virkelig fått påfyll av ny motivasjon til å fortsette oppussingen. Det er godt å kjenne at ting begynner å falle på plass, og i dag har Kjetil og Steinar (en felles venn av oss) stendret ut to av veggene som ligger mot ytterveggen av huset. Vi skal isolere og gipse de veggene, slik at det både blir varmere og mer lydtett. Jeg gleder meg til vi kan få opp gipsplatene, og male både tak og vegger etter hvert som det blir ferdig, og legge ny laminat på gulvet. Som dere sikkert forstår er det mye som gjenstår ennå, men det blir så bra til slutt.

Det ble ingen seier

Gårsdagen ble alt annet enn bra kampmessig, og vi ble bare mer og mer irriterte på hvordan United-spillerne tabbet seg ut gang på gang. Mot slutten av kampen tenkte vi bare at nå kunne dommeren bare blåse av, for det ble ikke bedre. Det endte til slutt opp med at United tapte 2-0 mot Arsenal, og det var ikke det utfallet vi håpet på.

Egentlig et bilde som aldri skulle ut på bloggen, men det beskrev humøret vårt ganske bra i går kveld..

Ellers var vi heldigvis i godt selskap, og den kjellerstuen til sjefen for supporterklubben, den var virkelig noe å drømme seg bort i. Det var en hver Unitedssupporters drøm, og jeg gleder meg til vi en dag skal få ha noe lignende her hjemme i huset. Jeg turte ikke å spørre om jeg kunne få ta noen bilder, derfor har jeg dessverre ikke noe å vise dere fra drømmekjelleren, men kanskje jeg kan samle mot til å spørre ved en senere anledning. Vi koste oss i hvert fall veldig bortsett fra et dårlig resultat, og fikk også bli kjent med flere United-supportere, så det er alltid koselig. Vi skal samles igjen nå på lørdag, men da er det på supporterpuben i Stavanger det skjer. Merkelig hvor godt samhold du får, når du har en felles interesse med folk. Det er virkelig noe jeg elsker, for du får et mye bredere nettverk med en gang. Det er virkelig en skikkelig godgjeng, som jeg ikke ville vært foruten.

Dette bildet representerer hvor glad jeg er for det gode samholdet i supporterklubben 😀

Akkurat nå er det lunsj her, vi er nemlig tilbake igjen på jobb, etter en herlig juleferie. (Dette ble forhåndsskrevet i går.) Det har vært godt å lade batteriene, og vi er motiverte for arbeidsåret som kommer. For min del blir det jo et veldig spennende år, da jeg skal opp til fagprøve i september. Det er både spennende og skummelt på en og samme gang, men jeg er motivert til å klare å bestå den, samme hvor stressa jeg måtte bli. Håper bare jeg klarer å holde hodet kaldt, og får til det jeg må for å bli fagmann (dame).

Dere får ha en riktig så fin torsdag så lenge, vi høres mer når arbeidsdagen er omme <3

 

Følg meg gjerne på Instagram HER – YouTube HER – Snapchat: mailinnaske

En rolig start på året

Hei. For øyeblikket er vi hos foreldrene mine, hvor mamma disket opp med en herlig middag bestående av lasanje og nystekte rundstykker. Det smakte som alltid helt fantastisk, og nå sitter vi bare og slapper litt av. Om ikke altfor lenge skal Kjetil og jeg avgårde til sjefen for supporterklubben, og jeg gleder meg veldig til å se hvordan han har det i kjelleren sin. I følge Kjetil er det en drømmekjeller for alle Manchester United fans, og det blir spennende å se det med egne øyne.

Det har vært herlig å ha en rolig start på året, uten hangover og dårlig form. Nå er vi klare for å heie gutta fram til en seier mot Arsenal, forhåpentligvis! Håper dere får en riktig fin kveld videre, vi blogges mer i morgen <3

Min nyttårsfeiring

Hei mine fine. Den første dagen i 2020 er til nå tilbragt i sengen (siden vi ikke har en ferdig stue å skryte av), og vi har bare egentlig tatt livet ganske med ro. Jeg tenkte at det var på tide å gi dere en liten oppdatering på feiringen vår i går. Når mormor og morfar kom, ble det endelig nyttårsmiddag, og det smakte helt himmelsk. Til dessert hadde mamma disket opp med panna cotta, og litt senere på kvelden ble det både marengs eplekake, litt julekaker og kaffe.

Når klokken nærmet seg midtnatt, gikk noen av oss ut for å fyre opp det ene batteriet vi hadde kjøpt i år. Mens vi rigget oss opp, kom også noen av naboene ned, med sitt ene batteri pluss litt stjerneskudd. Det ble veldig koselig, og rundt oss ble det også skutt opp masse raketter. Når det begynte å roe seg ned med rakettskyting, gikk vi inn igjen, og satt litt og snakket, før vi tok turen hjemover. En ganske rolig, men koselig nyttårsfeiring i denne gården med andre ord.

I dag er planen å spise middag hos mamma og pappa, før vi skal ta turen til sjefen i Red Army Stavanger (supporterklubben til Manchester United). Der har vi blitt invitert til å se kamp, eneste som er litt kjipt, er at det blir to trøtte fjes som skal tidlig opp i morgen på jobb. Kampen starter ikke før kl 21, og er ikke ferdig før nærmere kl 23. Ja, ja, man må jo leve litt også, og uansett tror jeg ikke jeg hadde klart å sovne tidlig i dag, kjenner jeg meg selv rett. Det blir nok en bra kveld, og vi krysser så klart fingrene for seier til gutta våre i Manchester United.

Nå er planen å stå opp for å stelle meg, før vi skal avgårde. Vi blogges mer senere!

 

Følg meg på Instagram HER – YouTube HER – Snapchat: mailinnaske