Bildene som ikke kom på bloggen #1

Er det en ting jeg har erfart når jeg skal ta bilder til bloggen, så er det at det ikke alltid går som planlagt. Mange bilder blir tatt både før du er klar, eller når du bare skal fikse på noe. Det blir det heldigvis mange morsomme blinkskudd av, som kan komme i et slikt innlegg som dette. Her får dere altså noen av mine fantastiske blinkskudd, som egentlig ikke skulle ut på bloggen..

Her skulle jeg ta et testbilde, og med hunden på slep er ikke det alltid like lett..

Enda et testbilde, som viser en av mine vakreste sider..

Enda en av mine vakreste sider..

Ikke alltid like lett å få Solo til å være slik jeg ønsker på bilder heller, haha..

“Nå vil jeg ned, slipp meg ned! Jeg er lei av fotografering nå…”

Her ser vi begge ut til å være ganske ferdige med photoshoot, haha..

Som dere ser, er det ikke alltid ting går helt etter planen. Det blir heldigvis morsomme bilder ut av det da, selv om disse er litt flaue å legge ut. Jeg syns selv slike innlegg på andre blogger er morsomme, derfor tenkte jeg å slå til med et slikt selv i dag. Håper dere også syns det er gøy å se litt behind the scenes, hvor bildene ikke alltid blir like bra. Siden dere hørte noe sist, har vi fått pakket litt ting og tang ned, men det gjenstår fortsatt en del. Heldigvis har vi noen dager igjen enda, før vi må ha absolutt alt ute herfra. I helgen blir det kun utvask, og innen fredag skal alt være ute. Puh, jeg blir litt stressa bare av å skrive dette, men det ordner seg nok. Vi får heldigvis hjelp, og jeg er sikker på at vi skal ha leiligheten klar til nye eiere på mandag.

Nå skal jeg ta meg en tur med hunden, og bare ha litt meg og Solo tid. Kveldsturen er noe av det koseligste jeg gjør om dagen, for da lufter jeg ikke bare hunden, jeg lufter også alt jeg går og tenker på. Det er virkelig terapi for sjelen, og jeg føler meg 100 ganger bedre når jeg kommer inn igjen. Dere får ha en riktig finfin tirsdagskveld videre <3

Gavene mine

Jeg holdt på å skrive god mandags ettermiddag, men det innså jeg ble feil. Sånn går det når du tenker at det var søndag i går, hehe. Derfor blir det så klart god tirsdags ettermiddag. Det var tungt å stå opp i morges, men da jeg åpnet MacBooken for å sjekke lesertallet mitt, ble morgenen hakket enklere. Jeg våknet nemlig opp til at over 300 personer har vært inne å lest bloggen min, noe som gjorde meg utrolig glad. Da tenker jeg at jeg gjør noe riktig, og det ga meg en skikkelig motivasjonsboost!

Her har dere gavene mine fra Kjetil, som jeg lovet dere å vise fram i dag. Jeg fikk Manchester United drakt med navnet til McTominay, som er en av spillerne på United. Han var farlig nære på å score mot Liverpool på søndag, og han er en veldig dyktig spiller som jeg er glad Kjetil valgte til meg. I tillegg fikk jeg en av mine absolutte favorittparfymer, Escada. Denne heter Miami Blossom, og lukter helt himmelsk.

Planene for kvelden er ikke mange, vi skal nok bare slappe av og kanskje pakke litt. Vi får se hva kvelden bringer med seg. Vi blogges litt senere, fine dere! <3

 

INSTAGRAM HER – SNAPCHAT: MAILINNASKE – YOUTUBEKANALEN MIN HER

Gjensynsglede

Det var skikkelig koselig å få min kjære hjem igjen, og både jeg og Solo var veldig glade for å se han, og det ble skikkelig gjensynsglede. Kjetil hadde kjøpt en bamse til Solo, mens jeg fikk en parfyme jeg ønsket meg og Manchester United drakt. Dere skal få se de fine gavene i morgen, når det er et litt bedre lys å vise de i. Vi hadde ikke så mye tid når vi kom hjem fra flyplassen, siden vi skulle rett til svigers på middag. Det ble hummer i hvit saus med poteter og gulrøtter på menyen i dag, og det smakte helt nydelig.

Vi ble sittende hos de i noen timer, og snakket litt om oppussingsprosjektet vårt som starter denne uken. Det er mye som skal tenkes på, både når det kommer til design, pris og fremgangsmåte. Heldigvis er vi heldige at vi skal få god hjelp, og derfor ser vi bare lyst på hele prosjektet. Vi håper at vi kan få det til, akkurat slik vi har sett for oss. Jeg gleder meg til å ta dere med på dette, gjennom både videoblogging og vanlig blogging. Dette blir så bra!

Vi har vært hjemme en stund nå, og har egentlig bare slappet av. Begge to skal tilbake på jobb i morgen, etter en herlig langhelg både i Manchester og her hjemme. Jeg føler at helgen har gått seint, i positiv forstand. Batteriene er ladet, og jeg er klar for en ny uke med mye å glede seg til.

 

INSTAGRAM HER – SNAPCHAT: MAILINNASKE – YOUTUBEKANALEN MIN HER

Gode nyheter

God mandag, fine lesere. I dag har vi fått noen skikkelig gode nyheter, vi får nemlig ta over huset allerede på torsdag!! Egentlig var den planlagte overtakelsen 1. november, så det var veldig gøy at vi kunne få ta over tidligere. Nå var alt i orden med lånet i banken, og huseier sa at det var greit at vi tok over allerede denne uken. Jeg er så glad nå, tenk at vi blir huseiere om noen dager da?! Vi går en meget spennende tid i møte, og jeg er skikkelig motivert for hva som kommer.

Nå er planen min å hente Kjetil og Steinar på flyplassen, de lander om ikke altfor lenge. Jeg skulle nok ha vært på vei ut allerede, men det å ta noen fine bloggbilder er ikke alltid det enkleste, haha. Det ble noen forsøk, for å si det slik. Ikke bare bare å ta bilder med selvutløser..

Nå må jeg nesten komme meg avgårde, vi blogges mer senere!

 

INSTAGRAM HER – SNAPCHAT: MAILINNASKE – YOUTUBEKANALEN MIN HER

Uavgjort kamp

God søndagskveld. Nå har jeg akkurat kommet meg hjem, og vært ute en tur med Solo, etter en fin tur til byen. Jeg holdt meg edru, men det satte ingen stopper for den gode stemningen på puben. Vi hadde det veldig gøy, og United mot Liverpool ble dessverre uavgjort. Noe som var litt kjipt, i og med at United åpnet med 1-0 i første omgang. Gutta spilte bra i dag, så vi skal si oss fornøyde uansett.

Etter kampen ble det en tur på Peppes Pizza, som vi endte opp med å ikke spise på. Da vi kom bestilte vi oss både mat og drikke, men endte opp med at noen av de jeg var med, fikk et gavekort på de to pizzaene de hadde bestilt seg. Dette fordi det oppsto en misforståelse, og vi fikk høre at det ikke var flere pizzabunner igjen. Da hadde vi allerede sittet der i ca en halv time, og ventet på maten vi skulle ha. Det viste seg at servitøren vår utelot en viktig detalj når han sa det, og at de faktisk hadde flere bunner igjen, de måtte bare få heve en halv time. Sjefen ble dratt inn, og det ordnet seg heldigvis, men det ble en litt opphetet diskusjon som jeg ikke tok del i. Jeg og to andre gikk bare utenfor, mens de to siste fikk ordnet opp i alt. Vi endte heller opp med å gå på Burgers and Beers, hvor vi nøt burgere og øl, hehe. Jeg hadde bare søtpotetfries med hvitløksmajones og en alkoholfri øl, siden jeg ikke var altfor sulten. Når vi hadde spist ferdig der, tok jeg fatt på turen hjemover. Alt i alt en bra kveld, minus den lille misforståelsen som skjedde. Den kan vi heldigvis bare le av, og vi slutter ikke å gå på Peppes av den grunn. De ordnet opp på en ryddig og fin måte.

Nå skal jeg bare slappe av litt, lese noen blogger og sikkert ikke bli altfor sen i seng, tenker jeg. I morgen skal jeg hente Kjetil og Steinar på flyplassen, og som jeg gleder meg til å få min kjære hjem igjen. Helgen for seg selv har vært fin, men jeg kjenner at jeg har savnet Kjetil nok nå, haha. Heldigvis vet jeg at han har hatt en fin tur, og ingenting gjør meg mer glad enn det. Vi blogges mer i morgen, fine lesere!

 

INSTAGRAM HER – SNAPCHAT: MAILINNASKE – YOUTUBEKANALEN MIN HER

Middag hos svigers

Hei mine fine! I dag har jeg bare slappet av, og tatt livet med ro. Ellers så ville lillesøsteren til Kjetil og kjæresten hennes så gjerne se det nye huset, så da sa jeg at jeg kunne ta de med på en liten housetour. Deretter gikk turen bort til svigers for å spise en herlig hummermiddag. Jeg sitter her i skrivende stund, og er god og mett etter middagen.

I kveld er det også duket for kampen mellom Manchester United og Liverpool, og jeg skal ta turen til United-puben i Stavanger for å se den der. Det blir virkelig en spennende kamp, og vi håper så klart at Manchester United tar seieren i kveld. Det hadde Kjetil og Steinar fortjent å få med seg, siden de faktisk er på Old Trafford og ser kampen.

Lillesøsteren til Kjetil og kjæresten skal sitte på med meg til byen er planen, og vi er straks på vei ut dørene for å komme oss avgårde. Jeg skal møte noen vi har blitt kjent med på puben, slik at jeg ikke blir sittende alene. Hadde nok sett kampen hos svigers eller hjemme, om jeg ikke hadde hatt noen jeg kunne møtt på puben.

 

INSTAGRAM HER – SNAPCHAT: MAILINNASKE – YOUTUBEKANALEN MIN HER

Jentekveld

Hei, mine fine lesere. I går startet dagen med at jeg kjørte Kjetil til flyplassen, han er i Manchester denne helgen og jeg er bare litt misunnelig. Han skal på Uniteds kamp mot Liverpool i morgen, og det blir spennende å se hva utfallet av kampen blir. Jeg for min del, ser den nok enten her hjemme, eller så tenker jeg å se den på United-puben i Stavanger. Vi får se hva jeg ender opp med! Ellers gikk dagen min med til å rydde litt her hjemme, før jeg kjørte hjemmeifra ca kl 13:30. Da skulle jeg plukke opp Edith på jobb, og vi skulle ta oss en liten øvelseskjøringsrunde. Vi kjørte først til henne, slik at hun kunne få seg en dusj og stelle seg litt, før vi satte kursen hjemover mot leiligheten. Vi var en liten tur innom Vinmonopolet og butikken, før vi kom til meg, hvor vi hadde oss en sen lunsj bestående av reker. Når vi hadde spist, rørte jeg sammen en pizzadeig, og hoppet i dusjen. Deretter stod sminke for tur, før vi laget ferdig hjemmelaget pizza til vår månedlige jentekveld skulle starte.

Når Embla og Nora kom, ble det et herlig måltid etterfulgt av litt drikkeleker og jentesnakk. Vi bestemte oss for å ta oss en tur på byen, hvor vi først gikk på et utested som heter Korvetten og deretter endte vi opp på Hexagon. Vi danset og hadde oss noen drinker der, og bare koste oss skikkelig. Vi ble også introdusert for noen av Embla sine venninner, som var utrolig koselig. Syns alltid det er gøy å møte nye folk!

Jeg var ikke hjemme før kl 04 i natt, noe som kjennes litt på formen i dag. Jeg er heldigvis ikke altfor dårlig, planen min nå blir å få sminket meg, før jeg kjører ned på butikken for å handle inn litt ingredienser til en ny YouTube video. Dere som følger meg på Instagram, har allerede fått det med dere, men i dag skal jeg filme “Rare matkombinasjoner” til kanalen min. Jeg både gleder og gruer meg, for noen av kombinasjonene jeg har funnet, høres virkelig ikke gode ut. Det skal jeg finne ut litt senere i dag, når jeg filmer videoen til dere. Planen er at den kommer ut i dag eller i morgen, så stay tuned!

 

INSTAGRAM HER – SNAPCHAT: MAILINNASKE – YOUTUBEKANALEN MIN HER

On my wishlist

Reklame | Annonselenker RoyalDesign.no

Nå som vi skal i gang med tidenes oppgave, er det mye som skal planlegges. Det blir mye oppussing som står på planen, og mye stort som vi skal bli enige om. Samtidig er det viktig å ikke glemme de mer overfladiske tingene, som litt fint interiør som kan pynte opp et ferdig oppusset hus. Jeg har forelsket meg helt i Orrefors Carat fra Royal Design, og under her finner dere mine absolutte favoritter fra merket. Om dere vil inn å se på de ulike produktene, er det bare å klikke på bildene, da kommer dere rett til siden til produktet.

Mye av det er faktisk på salg nå, kjenner jeg har veldig lyst til å klikke hjem en eller to av disse herlighetene nå med en gang. Det beste blir nok å vente til huset er ferdig pusset opp, og helt klart til å bo i, for det siste vi trenger nå er mer å flytte opp i huset før det er helt ferdig. Huff, det er når du flytter, du finner ut hvor mye ting du faktisk har. Det ble en del mer enn forventet, og vi er fortsatt ikke ferdige. Flytting er en skikkelig stressende oppgave, men det blir virkelig verdt det til slutt. Da vet jeg at noen av disse produktene skal klikkes hjem, og jeg tror allerede jeg vet hvor jeg vil ha de, haha.

 

INSTAGRAM – SNAPCHAT: MAILINNASKE – YOUTUBE

En drøm er gått i oppfyllelse

Heisann, og lenge siden sist. Det begynner å bli en stund siden dere hørte noe her inne, men det har bare vært utrolig mye å tenke på. Blogglysten og humøret generelt har ikke vært helt der jeg ellers liker å ha det, men nå er det heldigvis snudd. Siden dere hørte fra meg sist, har nemlig en drøm virkelig gått i oppfyllelse. Vi har nemlig endelig blitt HUSEIERE!!! Tenk det da, vi skal faktisk flytte inn i et hus, som VI har kjøpt. Det er så stort å kunne skrive dette til dere, og vi er virkelig overlykkelige med å endelig ha funnet vårt drømmehus. Det er et oppussingsprosjekt, som dere så klart skal få ta en del i. Planen er nemlig å videoblogge, mens vi holder på å pusse opp. Dere skal få være med fra start til slutt, og jeg gleder meg sånn til å vise dere!

Fotograf: Ole Laget

Vi har funnet ut hvordan mye i det nye huset skal bli, blant annet hvordan vi vil at vårt framtidige bad skal se ut. Baderomsinnredning skal vi bestille, og til et gjestebad vi skal bygge, har vi allerede bestilt litt. Det er så gøy å se rundt på både nettet og i butikker, både etter maling, gulv, innredning og ja, alt egentlig. Jeg gleder meg sånn til å komme i gang, og bare skape det huset vi selv ønsker oss. Selvfølgelig vil det bli tatt litt over tid, da vi ikke har nok penger til å pusse opp et helt hus. Forhåpentligvis får vi tatt det meste i hovedetasjen, hvor stuen, kjøkkenet, badet og vårt fremtidige soverom er. Det er hvertfall det som er planen nå i første omgang, så tar vi resten av huset litt etter litt. Jeg sitter bare og smiler når jeg skriver dette til dere, for jeg gleder meg sånn. Det blir en utrolig spennende tid i livet vårt, som jeg er takknemlig for at vi kan ha i en alder av “bare” 25 år. Jeg føler meg enda veldig ung, og det å ha hus på min alder er ingen selvfølge. Wow, tenk at vi faktisk har kjøpt oss et hus da, dere. Året 2019 har virkelig vært vårt år! <3

Fotograf: Ole Laget

INSTAGRAM – SNAPCHAT: MAILINNASKE – YOUTUBEKANALEN MIN