Bildedryss fra en fin tur

Hei mine fine! Behandler lørdagen dere bra? For en fantastisk fin tur mamma og jeg har hatt i dag, i det nydelige været vi har. Vi endte opp med å ta turen som tok oss innom gapahuken her på Stavtjørn, hvor vi koste oss i eget selskap i nesten to timer, med øl og grilling av pølser. Da det etter hvert startet å komme mer og mer folk, og i tillegg at det kom en hannhund, tok vi fatt på turen hjem. Solo har nemlig løpetid for øyeblikket, og jeg kjenner at jeg ikke har særlig lyst på valper, haha. Da var det bedre å komme seg avgårde, og det var like så greit. Huden min sa tydelig ifra at den hadde fått nok sol for dagen, og da vi kom tilbake til hytta ble jeg sittende inne en stund, før jeg omsider våget meg ut igjen, haha.

Vi fikk også besøk av et vennepar av foreldrene mine, som kom innom en liten tur. Vi hadde oss litt godt i glasset og en koselig prat, før de skulle hjem for å lage middag. Apropos middag, nå ble vår akkurat ferdig på grillen, vi skal nemlig ha lammekoteletter. Derfor må jeg runde av her, så vi skrives mer i morgen, mine fantastiske lesere <3

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Idyllisk hyttemorgen

God morgen fra Stavtjørn! Mamma, jeg og Solo kom opp i går kveld, og da koste vi oss med grilling av hamburgere og noe godt i glasset ute på terrassen til langt på kveld. Vi avsluttet kvelden innendørs, med noen runder Ludo.

I dag våknet vi til sol og blå himmel, og da jeg gikk ut med Solo rett over klokken 08:30, var det så godt og varmt! Vi endte opp med å ta frokosten utendørs, og det ble så varmt i sola at jeg måtte bytte fra bukse til shorts. Endelig får vi litt smak av sommer, og det kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt enn til pinsehelgen. Det har med andre ord vært en skikkelig idyllisk hyttemorgen, og jeg kjenner jeg er i et skikkelig godt humør i dag! Planen etterhvert er å få på oss turklær, pakke niste i sekken og ta oss en god tur i det fine været. Jeg pakker også med meg kameraet, så blir det et bildedryss fra turen vår senere i dag. Nå skal vi bare kose oss litt på terrassen en liten stund til, før vi begir oss ut på tur. Håper dere får en fantastisk pinseaften så lenge, vi skrives mer senere <3

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Kristi Himmelfartsdag

God torsdagskveld, flotte lesere. Har dere hatt en fin Kristi Himmelfartsdag? Det har hvert fall vi! Det har vært en produktiv dag, hvor jeg har fått vasket litt klær og ryddet litt her hjemme. Kjetil har jobbet ute, noe som var veldig greit da jeg har hatt litt å gjøre inne. Vi fikk også besøk av Steinar en tur, noe som var veldig koselig. Vi satt og pratet i noen timer, før han gikk da vi måtte begynne å gjøre klart til ett nytt besøk. Mamma og pappa skulle nemlig komme på middag hos oss, hvor vi serverte torsk med poteter, bacon og grønnsaker. Det falt heldigvis i god smak hos foreldrene mine, og da vi hadde spist tok mamma og jeg med oss Solo og gikk en tur til Pilå. Når vi var tilbake igjen, ble det jordbær med vaniljesaus og pinneis til en god dessert. Nå er det ikke lenge siden de kjørte hjem, og vi skal bare slappe av resten av kvelden er planen. Håper dere får en riktig så fin kveld videre <3

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Serietips: Lucifer

Heisann, mine fine! Jeg tenkte å tipse dere om en aldri så liten serie i dag, nemlig Lucifer. Siden det er helligdag, og mange kanskje har unnet seg en langhelg, hva passer vel bedre da enn å starte på en ny serie?

I Lucifer følger vi Djevelen selv, som ble sendt ned til Helvete for å herske der av faren sin, Gud. Lucifer bestemmer seg for å ta en ferie fra Helvete, for at han er lei av å være der. Han bosetter seg i Los Angeles, hvor han starter sin egen nattklubb. Han møter politietterforskeren Chloe Decker, når han er vitne til en skyteepisode som dreper en venninne av han. Lucifer blir med etterforskeren og løser drapet, og blir en sivil konsulent for LAPD, hvor han blir med en motvillig Chloe for å hjelpe til med å løse drap. Det eneste problemet er at det ikke er bare-bare å ta ferie fra Helvete..

Det er en utrolig spennende, men også morsom serie, som jeg virkelig har falt pladask for. Tom Ellis i rollen som Lucifer er virkelig helt perfekt, for han klarer å gjøre rollen så bra. Ellers er de andre rollebesetningene også helt fantastiske, og jeg virkelig bare elsker denne serien. Dere finner den på Netflix, og dere vil ikke angre om dere begynner på den.

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Innkjøpene jeg skulle vise

Heisann! Jeg har ikke fått vist dere hva jeg kjøpte meg sist uke, da Caroline og jeg var ute på litt shopping. Som jeg skrev i dette innlegget, så var jo egentlig planen å vise dere det på fredag sist uke, men så langt kom jeg aldri. Derfor ville jeg gjerne vise dere de tingene i dag, siden jeg faktisk skrev at jeg skulle det, so here we go.

En ny duftolje fra Rituals ble med meg hjem, da den jeg har øyeblikk går tom.

Disse geniale boksene, hvor vi oppbevarer tomflasker nederst og handleposer øverst.

Jeg fikk endelig kjøpt nye søppeldunker og noen bokser til å få orden under vasken. Det var mildt sagt ganske kaotisk her under tidligere.. Angret litt på at jeg ikke tok før og etterbilde, for da kunne dere også fått sett hvilken forskjell det utgjorde.

Disse boksene var passe store til å ha under der, og passet perfekt under vasken og i tillegg er de så fine å se på.

Noe jeg virkelig har savnet siden vi solgte det gamle kjøkkenet i huset, så er det matboss. Det husket jeg endelig å skaffe sist uke, og det har vært som natt og dag altså. Helt fantastisk å endelig ha i hus igjen! Den er en del av ett sett med tre søppelbøtter, noe som er ganske genialt å kjøpe.

Det siste jeg kjøpte med meg var disse vannkarafflene. Helt perfekt å ha i kjøleskapet, til å ha kalde drikker i. Vi bruker de til vann for øyeblikket, men de kan jo også for eksempel brukes til iste og saft.

Jeg er superfornøyd med alt sammen, og jeg fikk tak i alt dette på Clas Ohlson, utenom duftoljen som kommer fra Rituals så klart. Jeg gleder meg til å ta duftoljen i bruk, så fort den andre jeg har er tom. Jeg syns de er supre å ha på for eksempel gjestetoalettet, siden da lukter det alltid godt der inne. Det var hvert fall innkjøpene jeg sa jeg skulle vise, håper dere syns det var interessant å se hva det var. Nå skal jeg bare slappe av her hjemme, vi skrives mer i morgen <3

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Vår 17. mai feiring

God onsdagsmorgen. Det ble en litt ufrivillig bloggpause i helgen, som strakk seg ut til i dag, men nå er jeg tilbake igjen. Det har jo vært 17. mai siden sist, og vi hadde en fin feiring hos Caroline og Frank. Vi hadde også med oss Solo, som vi pyntet med en søt 17. mai sløyfe for anledningen. Hundene storkoste seg sammen, og det er så gøy å se hvor godt overens de kommer! <3

Vi fikk servert herlig grillmat, samt litt tapas i tillegg. Kjetil og jeg hadde med oss dadler surret i bacon for anledningen, siden Caroline og jeg virkelig elsker det. Da var det klart at vi skulle ha med oss det, og det falt i smak hos de aller fleste i gjengen vi var. Vi koste oss hele dagen hos de, før Kjetil og jeg kjørte hjem i rundt 18 tiden. Kjetil skulle jo på jobb dagen etter, derfor ble han sjåfør for dagen. Når vi kom hjem, koste vi oss bare på sofaen med film og snacks, og det var egentlig en fin avslutning på en koselig dag.

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Enda noen filmer igjen

God morgen, mine fantastiske lesere. I dag når jeg stod opp, kjente jeg at jeg var skikkelig trøtt. Kom meg i dusjen, og da kjente jeg at jeg kviknet litt til heldigvis. Nå har jeg akkurat sminket meg og tatt noen bilder til dette blogginnlegget, og skal straks komme meg ut døren for å kjøre til Caroline. Vi har enda 4 Harry Potter filmer igjen å se, men vi har bestemt oss for at jeg skal komme en tur på mandag også, så da blir det nok to filmer i dag og to på mandag.

Det er skikkelig koselig med litt venninnetid, og ikke minst at Solo kommer godt overens med begge hundene til Caroline og Frank. Jeg kjente at jeg var veldig spent på om hun kom til å gå overens med den ene hun ikke hadde hilst på tidligere, men det gikk virkelig over all forventning. Vi ble enige om at hvis de likte hverandre, så skulle Solo også bare bli med på 17. mai, så det blir skikkelig koselig. Jeg kjøpte en sløyfe til henne i går da vi var på Kvadrat kjøpesenter, så den gleder jeg meg til å se henne med, og ikke minst så håper jeg at hun liker den, haha. Satser på det, om ikke er det ikke farlig, for den var ikke spesielt dyr. Nå ser jeg at det begynner å bli på tide å gjøre seg klar, og komme seg ut i bilen. Håper dere får en riktig så fin fredag, alle sammen <3

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

13 timer på farten

Herregud, hvor har denne dagen egentlig blitt av? Jeg kjørte hjemmeifra rundt klokken 08:30 i morges, og kom ikke hjem igjen før klokken 21:30(!!). Jeg har altså vært på farten i 13 timer i dag, og det har egentlig vært en kjempefin dag sånn sett. Jeg startet dagen hos Caroline, hvor vi fikk sett 2 av 3 filmer vi planla å se, før vi kjørte til Kvadrat kjøpesenter. Jeg kan vise dere innkjøpene jeg gjorde i morgen, for nå har det begynt å bli mørkt, noe som ikke gir meg spesielt bra lys til fine bilder. Vi var også en liten tur på Elkjøp, for at jeg ville se litt hvordan AirPods så ut og kostet, men det blir ikke det på meg helt enda hvert fall.

Når jeg hadde kjørt Caroline hjem, suste jeg avgårde til farmors leilighet for å hjelpe henne å vaske og handle. Da vi holdt på med handleturen møtte jeg mamma, og da klarte jeg å snike meg til å få spise middag hos de. Hun hadde nemlig tenkt å kjøpe grillet kylling fra ferskvaredisken, som vi pleier å spise med potetgull til. Det smakte helt nydelig som vanlig, og jeg endte opp med å bli hos de noen timer, før jeg omsider kjørte hjemover. Jeg hadde fått en forsinket bursdagsgave av broren til Kjetil og familien, som de hadde lagt i postkassen vår, noe som var koselig å komme hjem til. Jeg viser dere i morgen hva jeg fikk, for nå kjenner jeg at jeg er rimelig sliten, så det skal bli godt å komme seg til sengs. Ha en riktig god natt, mine fantastiske lesere <3

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Fortsettelse av Harry Potter maraton

God morgen, beste lesere. Nå holder jeg på å gjøre meg klar til å kjøre til Caroline, for å fortsette Harry Potter maratonet vårt. Jeg har akkurat dusjet og fått på meg litt sminke, etterfulgt av litt bildeknipsing til dette blogginnlegget. I dag skulle Caroline ordne frokost til oss, så det gledes til nystekte baguetter og Dalgona kaffe når jeg kommer dit.

Planen er at vi skal se film 3, 4 og 5 i dag, etterfulgt av en tur på Kvadrat kjøpesenter. Siden Caroline og Frank skal ha feiring av 17. mai hos de, trengte de litt diverse pynt og sånne ting. Jeg var raskt ute med å si ja til å bli med Caroline, for det er alltid koselig å få kommet seg litt ut. Jeg trengte blant annet påfyll av sånne duftglass med pinner oppi til gjestebadet, så da passet det utmerket at vi skulle ta en tur til et kjøpesenter som har Rituals. Nå må jeg nesten runde av her, for klokka går utrolig raskt. Vi skrives mer senere <3

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

 

Reianes rundt

God kveld, mine fine. Den powernapen jeg skrev om i forrige blogginnlegg, ble plutselig på to (!!) timer, i stedet for den ene timen, haha. Da jeg våknet, ble det litt rydding av kjøkkenet, før jeg startet på middagen. Når vi hadde spist, kjente jeg at humøret hadde steget noen hakk, og jeg ble mer motivert til å få gjort litt. Kjetil fikk besøk av onkelen sin, som hjalp han med å starte på forskalingen av muren vi skal ha gjerde oppe på etter hvert.

Da jeg hadde fått satt på en maskin med klær, støvsugd og vasket over gjestedoen og gangen, fikk jeg en telefon fra mamma som lurte på om jeg ville være med å gå Reianes rundt. Det er en turløype som ligger en 10 minutters kjøretur fra der Kjetil og jeg bor, og den går langs sjøen. En veldig fin og herlig tur, som tar ca 2 timer å gå. Det var en forfriskende tur i det solfylte, men litt forblåste været. Mamma ble med hjem til oss en liten tur etter på, siden hun trengte hjelp med noe. Nå er det ikke lenge siden hun kjørte hjemover, og jeg kjenner at jeg skal gå å legge meg. Håper dere får en riktig god natt <3

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske