6 ting jeg ikke spiser

Makrell i tomat – Jeg har prøvd å smake på makrell i tomat et par ganger, men fysj av meg, jeg klarer bare ikke smaken av det. Lukten er jo også et kapittel for seg selv, og jeg har uheldigvis en kjæreste som fint kan spise dette her.. Han får ikke kyss av meg etter på, for å si det sånn!

Fettslintrer – Alltid når jeg spiser kjøtt eller kylling som har fettslintrer, så må jeg bare skjære det bort. Det er bare noe med konsistensen og smaken som jeg rett og slett ikke takler. Jeg forstår meg heller ikke på de som klarer å spise det, for min del er det hvert fall rett bort med det.

Tomater – En annen ting jeg har prøvd å lære meg og like, men som gjør det ganske vanskelig med både smaken og konsistensen. Det er virkelig ikke noe for meg!

Paprika på pizza – Altså, det ødelegger så mye av smaken på pizzaen!! Da smaker det bare paprika omtrent, og jeg er ikke den største tilhengeren av paprika i utgangspunktet. Jeg kan spise det i en salat for eksempel, men om vi har/blir servert pizza som har paprika på, da plukker jeg de bare av.

Ananas på pizza – Når vi er inne på temaet pizza, hvem i all verden fant ut at ananas er godt på pizza?! Det er godt i seg selv, men å slenge det opp på en god pizza, det skulle ikke vært lov.

Rødløk – Dette syns jeg bare har en sterk smak, som virkelig ikke er særlig god. Det tar så mye av smaken bort fra annen mat, om du har det i noe eller på noe, og jeg liker heller ikke særlig godt konsistensen av det. Vanlig løk går greit, men rødløk klarer jeg av en eller annen grunn ikke å lære meg og like altså..

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Lille-lørdag

Heisann! Jeg merker at det å komme seg inn i de vanlige rutinene igjen, begynner å falle mer og mer på plass. Dagene flyr overraskende raskt avgårde på jobb, og det er egentlig ganske godt å være tilbake igjen. Det eneste jeg ikke helt har fått plass enda, er de gode treningsrutinene, men jeg får prøve igjen neste uke. Først komme inn i arbeidsrutiner, så kan jeg ta fritidsrutinene etter på! Kjenner fortsatt at det er tungt å stå opp om morgenen, men jeg har aldri vært noe særlig til A-menneske heller da, haha.

I dag er det jo den såkalte lille-lørdagen, og det nærmer seg helgen. Kjenner at jeg for en gangs skyld er glad for at det er forskjell på ukedager og helger, det var litt verre når jeg var permittert. Etter at jeg var ferdig med arbeidsdagen, ble det en tur for å vaske i leiligheten til farmor og farfar, og når jeg var ferdig med det gikk farmor og jeg på besøk til farfar på sykehjemmet. Det var veldig koselig, i og med at det er en stund siden jeg har sett han sist nå. <3 På vei hjem gikk jeg innom butikken for å kjøpe middag, og det ble noe så enkelt som Big One pizza. Jeg er alene hjemme nå, siden Kjetil kjørte til byen for å se United-kamp, så da ble det en enkel middag for en, hehe. Håper dere får en riktig fin kveld videre, så blogges vi mer i morgen <3

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Vår Sankthansfeiring

God onsdag, fine dere <3 For øyeblikket er jeg på jobb, men jeg forhåndsskrev dette i går kveld til dere. For en koselig Sankthansfeiring vi hadde i går <3 Vi ble invitert til foreldrene til Kjetil, og vi ble en god gjeng på 12 stykker til sammen. De hadde ordnet i stand grillmat til oss, med jordbær og is til dessert.

Da vi var mette og gode, nærmet klokken seg at det store Sankthansbålet skulle settes fyr på, derfor pakket vi med oss det vi trengte og gikk nedover mot stranden. Der møtte vi mange kjente, og det ble blant annet litt krabbejakt i fjæra for niesen vår, mens vi satt og koste oss i solen. Nevøen vår er enda såpass liten, at han nøyet seg med noen spaserturer sammen med en av de voksne eller hilsing på kuene som var der. Når bålet hadde brent ned en god del, bestemte vi oss for å kjøre hjemover igjen, siden Solo ikke var med oss på feiringen og var alene hjemme. Da vi kom hjem skjedde det ikke altfor mye, vi tok bildene til dagens antrekk innlegget mitt, luftet Solo og så noen episoder med Castle, før det var tid for å gå til sengs. Håper dere alle sammen har en fin onsdag, vi skrives mer senere i dag <3

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Dagens antrekk

Hei fine dere! Nå er det ikke lenge siden vi kom oss hjem, etter en koselig feiring av sankthans hos foreldrene til Kjetil. Mer om det kommer i morgen, under her kommer min sommerlige look til dagens feiring.

Kjole fra Nelly – Jakke fra H&M – Sko fra Skoringen – Michael Kors veske fra Høyer

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Svarer på dilemmaer

Hei dere! I dag tenkte jeg at jeg skulle svare på noen dilemmaer, det er alltid like gøy, men samtidig vanskelig å gjøre. La oss sette i gang <3

Være med på Idol eller Norske Talenter? Da må det bli å være med på Idol, selv om sangstemmen min ikke er særlig fin. Jeg vet ikke hvilket talent jeg skulle ha gjort på Norske Talenter, haha.

Alltid ha klærne på vranga eller montere et IKEA møbel hver dag? Montere et IKEA møbel hver dag.

Ikke kunne lese mer eller ikke kunne snakke engelsk? Denne er vanskelig, men det må nok være ikke å kunne lese mer, for engelsk er såpass greit å kunne i forhold til reising, film, serier og alt sånn.

Kun spise godteri eller kun spise salat hver dag? Kun spise salat, selv om jeg vet at jeg er glad i godteri også, men det ville ikke blitt særlig sunt eller bra for meg i lengden.

Bade ute hver eneste morgen eller kun dusje 1 gang i uka? Lett bade ute hver eneste morgen, da får du en forfriskende følelse hver morgen.

Slutte med såpe i dusjen eller slutte med deodorant? Slutte med deodorant, tror jeg at jeg må gå for her.

Aldri reise eller aldri kjøpe klær igjen? Aldri kjøpe klær igjen, det kan man alltids arve av familie eller venner.

Aldri reise til Los Angeles, eller måtte flytte fra Norge? Hmm, denne er utfordrende, siden jeg virkelig vil reise til LA, men samtidig kunne jeg nok ikke flyttet fra Norge heller. Det får bli aldri reise til Los Angeles, selv om den står på listen min over steder jeg vil reise.

Ha 100 venner, eller ikke ha en eneste en? Ha 100 venner, selv om det raskt kunne blitt veldig travelt, haha. Det hadde nok blitt ganske ensomt og ikke hatt en eneste venn..

Bo ute i ett år, eller være i fengsel i ett år? Det hadde uten tvil vært å bo ute i ett år, for om jeg skulle vært i fengsel har jeg ikke mulighet til å reise til New York eller Los Angeles.

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Mine nye sommerkjoler

Sist uke bestilte jeg meg noen sommerkjoler og en topp fra Nelly, og i dag fikk jeg endelig pakken min. Uheldigvis passet ikke den ene kjolen og toppen som jeg kjøpte, men det er vel slik det er med klær du bestiller fra nettet. De blir bare sendt i retur, også er jeg egentlig utrolig fornøyd med de tre jeg har igjen. De er virkelig helt nydelige, og jeg dro med meg Kjetil på en aldri så liten photoshoot, slik at jeg kunne få noen fine bilder av kjolene, som jeg skal vise dere nå.

Link til kjolen finner dere HER

Denne kjolen er utsolgt på Nelly nå!

Link til kjolen finner dere HER

Ellers har dagen gått skikkelig bra tilbake på jobb, jeg har fått vært på min absolutte favorittplass, nemlig området hvor vi tester ventiler. Dagen fløy avsted, og før jeg fikk sukk for meg, var det på tide å komme seg hjemover. Jeg hentet pakken fra Nelly på vei hjem, og da jeg kom hjem kjørte Kjetil, jeg og Solo en tur til stedet vi skal feire Sankt Hans i morgen. Vi hadde litt ting og tang vi skulle kaste, og da tenkte vi at vi kunne hjelpe til med litt til bålet. Da vi hadde fått bort det vi trengte, bar det hjem og få i seg litt middag, før vi hadde photoshooten. Nå blir det ikke lenge før jeg tar kvelden kjenner jeg, det ble ikke mye søvn i natt, siden jeg våknet utrolig mange ganger i løpet av natten. Satser på at det går bedre når jeg legger meg i kveld. <3

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Ikke lenger permittert

Hvis det er noe jeg legger merke til med meg selv, så er det at jeg er en person som ikke klarer å bestemme seg. Jeg elsker å blogge, men samtidig så har jeg perioder der jeg mister bloggelysten helt. Da klarer jeg ikke å bare være bestemt å tenke at jeg må fortsette, jeg bare gir meg. Så går det kanskje uker og måneder, så er jeg plutselig tilbake igjen. Jeg har gått noen runder med meg selv og tenkt på om jeg bare skal slette bloggen, siden jeg uansett ikke er spesielt flink til å oppdatere til tider.. Da kommer den delen av meg som sier at den bare bør være der, i tilfellet jeg ombestemmer meg. Blæh, der har dere meg i et nøtteskall. Nå er jeg hvertfall tilbake og prøver meg igjen, så har jeg som mål at jeg skal bli værende denne gangen.

Det som har skjedd siden sist er at jeg er tilbake i jobb igjen, etter en lang permitteringsperiode. Når dere leser dette, har jeg faktisk min første dag tilbake, siden dette er et forhåndsskrevet blogginnlegg. Det er ikke altfor lenge til fagprøven står for tur, så nå er det bare øving, øving og mer øving som står på planen her på jobben. Etter jobb blir det hjem å lage middag, før jeg skal gå å handle inn til ukens middager. Det vurderes også å ta en tur på treningssenteret for første gang etter at de åpnet igjen, men jeg får se hva det blir til.

Det føles hvert fall skikkelig bra å skrive til dere igjen, selv om dette blogginnlegget er forhåndsskrevet. Jeg kjente uansett på den gode følelsen av å endelig være tilbake, og jeg har mange blogginnlegg planlagt som jeg gleder meg til å skrive. Håper dere får en fin mandag så lenge, så skrives vi mer senere <3

Følg meg gjerne på Instagram HER – YouTube HER – Snapchat: mailinnaske

Det gode liv

Hei mine fine! Mamma, jeg og Solo er fortsatt på hytta, og nyter det gode liv her oppe. Det er den siste dagen vår her i dag da, noe som er litt trist, siden vi har hatt en helt fantastisk langhelg sammen. På søndag var vi en god tur opp det minste skitrekket her oppe, i tillegg til at vi gikk litt lenger inn i dalen, slik at vi kunne se over til Ørsdalen som ligger en liten kjøretur herfra.

I går gikk vi opp det store skitrekket, og gikk ganske langt opp i terrenget. Det var litt av en utsikt, og en ganske tung tur å gå opp. Det var uansett verdt det, for vi hadde utsikt over hele hyttefeltet her oppe. Vi koste oss med en øl på toppen, før vi tok turen videre til gapahuken for å grille pølser der. Vel hjemme igjen ble det soling på terrassen, grilling til middag og noen runder med badminton.

I dag går ferden til Fossbrekka, en av mine favoritt-turer her oppe. Kameraet blir selvfølgelig med, og nå må jeg runde av her, siden vi skal begynne å gjøre oss klare til å kjøre dit. Håper dere får en nydelig tirsdag, vi skrives mer senere <3

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske