Tur til Fossbrekka

På onsdag tok tante, mamma og jeg turen til Fossbrekka, som er en nydelig turløype ca 15 minutters kjøretur fra hytta til foreldrene mine. Været var helt fantastisk, med stekende sol og en lett vind, noe som gjorde at i hvert fall jeg gikk i t-skjorte hele turen. Vi hadde med oss litt niste i sekken, som vi koste oss med på en god og lun plass vi fant langs turløypen.

Da vi kom tilbake fra Fossbrekka, ble det en god lunsj etterfulgt av tantes nydelige Sting kake. Etter vi hadde spist, ble det litt avslapping, før vi startet på ryddingen av hytta før hjemreise. Det ble hvertfall en skikkelig fin hyttetur sammen med en av mine flotte tanter og godeste mamma, og jeg håper at det kan gjentas ved en annen anledning også. Det er alltid gøy med en skikkelig jentetur, hvor det bare kan snakkes om alt og ingenting, og bare kose seg i hverandres selskap.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat og Tik Tok: mailinnaske

Årets første hyttetur

Hei fra hytta på Stavtjørn. Mamma, tante og jeg kom hit i går morges, og det må jeg bare si, det er skikkelig godt å være tilbake til hytteidyllen. For min del er det også årets første hyttetur hit, siden det ikke gikk an å reise opp i påsken. Jeg kom litt før de andre to i går, og ordnet litt ting og tang før de kom. Blant annet dette med å spyle gjennom alle vannkraner, slik at vi unngikk å få legionellabakterien når vi skulle ha vann. Da mamma og tante kom opp ble det lunsj, etterfulgt av en fantastisk tur i finværet.

Vi pakket med oss vann og hver sin øl, litt snacks til Solo også startet vi turen. Turen vår varte i et par timer, med en ølpause i en gapahuk som er bygget et stykke fra der hytten til foreldrene mine ligger. Der går det an å grille på bålpanne, og kose seg skikkelig. Når vi kom tilbake til hytta, satte vi oss rett ut på terrassen i solsteiken og koste oss med noe godt i glasset, mens vi snakket om alt og ingenting.

Når det nærmet seg middagstid, laget vi i stand grillet kylling, ris og karrisaus. Det ble ikke det mest vellykkede måltidet, siden hverken risen eller karrisausen var spesielt god, haha. Vi endte opp med å heller spise kyllingen sammen med Sørlandschips. Det smakte heldigvis hakket bedre, og det ble en god middag på tross av omstendighetene. Da maten var ferdigspist, flyttet vi oss til sofaen, hvor vi koste oss med god drikke og nøt det at vi endelig kunne være på hytta igjen.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat og Tik Tok: mailinnaske

Følelsen av sommer

For et herlig vær vi har i disse dager, det er bare helt nydelig å oppholde seg utendørs på slike dager. Det gir deg virkelig en følelse av at sommeren har meldt sin ankomst. Som jeg nevnte tidligere i dag, skulle jeg på tur med Edith. Vi ble enige om å gå rundt et vann som heter Mosvannet, som ligger i nærheten av Stavanger sentrum. Siden Edith kom rett fra jobb, bestemte vi oss for å ha med oss litt mat som vi kunne kose oss med på runden. Jeg hadde bakt fylte horn med ost og skinke, og vaniljekrem, Edith tok med seg litt frukt. Det ble en koselig liten lunsjstopp, hvor vi bare nøt solen og snakket om alt og ingenting.

Solo syns også det var spennende rundt vannet, for det var en del ender hun ville jage etter, hehe. Da kom jaktinstinktet for fullt. Det var første gang jeg faktisk har hatt henne med meg på tur rundt Mosvannet, for jeg selv har heller ikke vært rundt vannet på mange år. Det var hvertfall veldig koselig, og jeg kjente at det var virkelig godt å se Edith igjen, på tross av omstendighetene rundt.

Da jeg kom hjem, holdt Kjetil på med å grave ut noe stein fra en utebod under terrassen vår. Jeg for min del satte meg opp på kontoret for å skrive dette blogginnlegget. Det tar sin tid, for internettet er av en eller annen grunn veldig tregt her, noe som gjør at det tar lang tid å laste opp bildene. Jeg har også dillet litt med andre ting mens jeg har skrevet, så det er kanskje ikke så rart at ting tar tid, haha. Når dere er oppdaterte nå, så er planen min å få satt sammen hyllen jeg kjøpte i går, for TV-benken er allerede bygget sammen og på plass. Deretter blir det kanskje en aldri så liten øl i sola, før vi lager oss en litt sen middag.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat og Tik Tok: mailinnaske

Helgemodus

Hei. Dagen fløy virkelig avsted i går, og jeg rakk ikke å blogge mer enn det ene innlegget. Det var ikke planlagt, men sånn er det av og til. Satser på at jeg får litt bedre tid i dag! Etter at dere var oppdaterte i går, kjørte jeg avgårde til IKEA. Der fikk jeg tak i både TV-benk, en hylle og puter til sofaen vi har stående på det som blir både gjesterom, kontor og TV-stue i ett. Dere skal så klart få se det ferdige resultatet når alt er skrudd opp. Jeg fikk også hentet TV-en vi skal ha her, den kjøpte jeg av lillebroren min, da han skulle selge det.

Ellers fikk vi besøk av Steinar, og vi koste oss med taco og filmkveld. Før det kunne begynne i går, så skulle jeg ta noen antrekksbilder til mitt andre blogginnlegg, og hva tror dere skjedde da? Jo, minnekortet mitt gikk i stykker.. Det hadde en sånn lås på seg, og da jeg skulle låse det opp, ødela jeg den lille tingen som låser det opp og igjen. Da forble det låst, og jeg klarte ikke å få åpnet det, slik at jeg kunne få tatt bildene mine. Heldigvis kunne jeg legge alt innholdet på det, inn på Macen, hvis ikke det hadde gått, hadde jeg mistet myyye materiale til to videoer jeg filmet til dere i går. Da måtte jeg bare kjøre til nærmeste butikk som jeg visste solgte minnekort, noe som ble Power. Der fikk jeg heldigvis tak i, så nå har jeg to minnekort i stedet for bare ett. Jeg fikk tatt bildene mine, men det begynte å bli sent, så da endte vi opp med starte på middagen. Det positive med det, er at jeg kunne bruke bildene i dagens første innlegg, for per nå sitter jeg sminkefri og i koseklær, hehe.

I dag har det ikke skjedd altfor mye enda, vi våknet rundt kl 09:30 og lagte oss frokost. Kjetil har kjørt avgårde for å få tak i flytemasse til en gang vi skal lage nede og maling til huset, og jeg planlegger å få kontoret/gjesterommet/TV-stuen litt mer på stell. Jeg skal også på tur med Edith, en av mine beste venninner, senere i dag. Hun må bare bli ferdig på jobb først, så skal vi kose oss ute i det fine været. Jeg blir nok også med Kjetil og maler litt ute vil jeg tro. Så ja, det er de planene vi har for dagen foreløpig, så det ligger an til å bli en fin dag. Vi nyter at det er helg, og har kommet skikkelig i den gode helgemodusen.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat og Tik Tok: mailinnaske

Fredagsplaner

Hei alle sammen. Long time no see. Nå har jeg sminket meg og kledd meg fint, for første gang på over en uke. Jeg som skulle være så flink på akkurat det, i denne permitteringstiden. I dag var planen egentlig å gå tur med mamma, men siden hun fikk andre planer, har jeg bestemt meg for å ta en tur på IKEA og litt rundt forbi. Jeg trenger et par småting til kontoret mitt, og da bestemte jeg meg bare for å komme meg ut litt.

Jeg skal også ringe farmor for å høre med henne om hun trenger noe på butikken, siden hun ikke liker så godt å gå ut i disse tider. Hun er i risikogruppen også, derfor hjelper jeg henne i denne tiden. Vi får jo heller ikke lov å besøke farfar som er isolert på sykehjemmet, så jeg vet hun blir litt ensom selv om vi er flinke til å ringe henne. Jeg skal også handle inn til helgen selv, litt usikker på hva vi skal lage oss for noe godt, men jeg kommer nok på noen gode middager vi kan ha. Ellers vet jeg ikke helt hva som skjer i dag, men jeg har startet å videoblogge for dere, slik at dere skal få være med på dagen min.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat og Tik Tok: mailinnaske

Skiftende vær og koselig tur

Hei fine dere. Nå var det endelig blitt fredag, og helgefølelsen kan komme snikende inn på oss. Selv om jeg kanskje har vært hjemme 4/5 dager så langt denne uken, kjenner jeg at det skal bli godt å ha forloveden hjemme i to dager. Det kan fort bli ensomt å være hjemme alene, så da er det koselig å tenke på at det endelig er helg. Heldigvis eller uheldigvis, kommer an på hvordan du ser på det, så er jeg ikke permittert alene, siden mamma også er hjemme i disse dager. Derav uheldigvis, for det er jo så klart ingen som vil være i denne situasjonen vi er i nå.. Vi utnytter det hvert fall til noe positivt, nemlig å gå noen herlige turer sammen.

Vi har også vært på tur i dag, først i strålende sol og herlig vær, men som endte opp i en skikkelig snø- og haggelbyge. Været i dag har vært helt ekstremt skiftende, og i mens jeg har skrevet på dette innlegget, har det både snødd kraftig og vært sol, som det foreløpig fortsatt er.. For et rart vær vi har, haha. Vi gikk en runde rett ved her Kjetil og jeg bor, siden bakken ned til huset vårt kunne bli en utfordring å komme opp på grunn av masse snø. Derfor fant vi ut at det beste var hvis mamma kom hit, og det ble jo en koselig tur ut av det. Vi var også innom en strand som kalles for Prestvågen, bare for å gå litt ekstra, siden runden her ikke tar altfor lang tid.

Da jeg kom hjem, fikk jeg meg selv i skikkelig ryddemodus, da ble det både rydding av kjøkken og stue, støvsuging og litt støvtørking. Så nå ser det ganske bra ut her hjemme, noe som er herlig å gå inn i helgen med. Ellers har jeg sett litt på Greys Anatomy, og bare slappet av. Nå vet jeg at Kjetil er på vei hjem, han har fått i oppdrag å handle inn litt god snacks til helgen. Jeg sitter her og vurderer om jeg kanskje skal lage oss noen ostesmørbrød, siden vi begge var enige om at det var litt tidlig å starte på fredagstacoen allerede nå. Jeg tror jeg skal lage oss det, slik at vi ikke blir så altfor sultne. Kjenner jeg Kjetil rett, er han nok ganske sulten etter en dag på jobb.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat og Tik Tok: mailinnaske

En skikkelig fin overraskelse

God torsdagskveld, fine dere. Herreguud, dere vil ikke tro hva verdens beste forloved kom hjem med i dag? Han overrasket meg skikkelig, da det plutselig stod en middels stor eske i gangen. Jeg trodde først det var noe i forbindelse med jobben hans, men da han sa det var bursdagsgaven min, tok min nysgjerrige side fullstendig over. Kjetil sa at jeg kunne vente en ukes tid, til min faktiske bursdag, eller så kunne jeg åpne den i dag. Dere kan jo bare gjette en gang hva jeg gjorde da?

Han hadde kjøpt noe jeg har ønsket meg så lenge, nemlig ringlys!!! Æææh, jeg hoppet rundt i stua av glede når jeg åpnet gaven, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det. Det har allerede blitt testet, da jeg lagte min siste Tik Tok video. Jeg gleder meg sånn til å ta det skikkelig i bruk etter hvert, og jeg kunne ikke vært lykkeligere over å endelig ha et slikt lys i hus. Det var virkelig en skikkelig fin overraskelse, og jeg elsker at Kjetil faktisk hører på meg når jeg ønsker meg ting. Det viser bare at han bryr seg om mine hobbyer, og vil gjøre meg til den gladeste jenta i verden akkurat nå. Det har han hvertfall klart å gjøre i dag, på tross av omstendighetene. <3

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske – Tik Tok: mailinnaske

Første tur i mine nye turklær

Heisann. Jeg ble oppringt av mamma i dag tidlig, som sa at det ikke ble noen tur på oss i dag. Hun hadde heller avtalt med tanten min at de skulle gå sammen, så da tok jeg saken i egne hender denne torsdagen. Planen var egentlig at vi skulle gå tur sammen, men den turløypen vi tenkte å ta hadde vært helt forferdelig og gått i dette været. Det var nemlig planlagt å gå “Reianes rundt” igjen, men det å gå langs sjøen i sterk vind og skiftende vær, ble ikke aktuelt akkurat i dag. Jeg pakket derfor med litt niste til Solo og meg, så kjørte vi opp til en turløype som fører til en demning her på Rennesøy i stedet.

På tross av mye vind, kom vi oss fram til demningen, hvor det heldigvis var litt mindre vind enn på turløypen bort. Vi koste oss med litt polarbrød med leverpostei, hundesnacks og Kvikk Lunsj, før himmelen bestemte seg for å sende en skikkelig byge med haggel vår vei. Da ble det litt småspurting til en tett liten skog som lå i starten av løypen, hvor vi søkte ly til været var blitt litt bedre.

Jeg fikk også testet ut de nye turklærne mine, og til nå må jeg bare si at jeg er kjempefornøyd. Gleder meg til å bruke de mer framover! Etter at vi kom hjem, har vi bare tatt livet med ro og slappet godt av. Jeg fikk nettopp en telefon fra Kjetil, som sa at han ville være tidligere hjemme enn først antatt, så da tenkte jeg å rydde litt på kjøkkenet og deretter starte på dagens middag.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Nytt turtøy i garderoben

God onsdagskveld. Dagen har bare flydd avgårde siden dere ble oppdaterte sist. Jeg og mamma fikk oss en frisk, men veldig våt tur i regnet og vinden som herjet når vi gikk. Da smakte det riktig godt med mammas hjemmelagede sitronkake og en god varm kaffe, når vi kom tilbake fra turen. Solo og jeg ble der en liten stund, før vi kjørte hjem og jeg startet på middagen.

Når vi holdt på å spise middag, ringte det plutselig på døren, og utenfor stod en av kollegaene mine med et påskeegg fra jobben. Det var en skikkelig koselig overraskelse å få i disse tider, og koselig at de tenker på alle. Da jeg ble ferdig med middagen, gikk turen videre til mamma igjen. Vi kjørte oss en tur til XXL, siden mamma trengte en ny regnbukse. Jeg endte opp med to plagg selv også, jakken fikk jeg i tidlig bursdagsgave av mamma og pappa, og turbuksen ble min bursdagsgave til meg selv i år. Nå er jeg i hvert fall klar for turer framover, og jeg gleder meg masse til å ta de i bruk.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Lite produktiv

Hei mine fine lesere. Dag to i permittering går foreløpig bra, men jeg merker at lysten til å gjøre ting ikke akkurat melder seg så voldsomt. Til nå i dag har jeg bare stått opp, stelt meg og handlet, og nå sitter jeg og spiser en sen frokost som egentlig blir en lunsj. Lite produktiv i dag med andre ord. Jeg skal snart ta med meg Solo til mamma, hvor vi skal gå oss en tur i dag også. Frister ikke særlig mye å være hjemme alene, derfor syns jeg det var koselig at mamma sa ifra at hun skulle gå tur.

Jeg får bare håpe at jeg klarer å være litt mer produktiv i morgen, for jeg er egentlig en sånn type person som liker best å gjøre husarbeid og slike ting, når jeg er alene hjemme. Det er bare det at det ikke var det jeg hadde mest lyst til, hverken i går eller i dag kjenner jeg. I kveld får jeg skrive meg en aldri så liten “to do” liste, så kan jeg følge den når morgendagen kommer. Da får jeg kanskje gjort litt også, selv om jeg føler at dagene flyr veldig raskt avsted.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske