Troen på seier i kveld

Hei mine fine! Har dere hatt en bra onsdag så langt? Det har jeg i hvertfall! Jeg har fått vasket og handlet for farmor, møtt på litt kjentfolk på butikken, handlet til oss og slappet av. Det ble litt endringer i planene, siden det tikket inn en melding fra Edith som dessverre ikke kunne trene i dag likevel. Det ga meg heldigvis ikke den stressende ettermiddagen jeg hadde framfor meg, og da ble det heller god tid til både middagslaging, litt avslapning og klargjøring før kveldens kamp. Jeg hadde jo helt glemt at Kjetil og jeg hadde sagt ja til å bli med på Man Utd supporterenes pub i Stavanger i dag, haha. Så dere kan tro jeg var stressa når jeg kom på det tidligere i dag, litt etter at dagens første blogginnlegg var publisert. Heldigvis for meg ordnet det seg, selv om det var dumt at Edith og jeg ikke fikk oss en god treningsøkt i dag. Vi tar det igjen en annen dag vi!

Nå er vi egentlig rimelig klare for å komme oss ut døren her hjemme, det er klart for Champions League kamp mellom Manchester United og Istanbul Basaksehir. Krysser fingrene for at United spiller en bedre kamp enn de gjorde på søndag mot Arsenal, og vinner i kveld – jeg har troen på at de klarer det! <3 Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat (mailinnaske er brukernavnet på begge), der oppdaterer jeg dere underveis i fotballkvelden vår. Nå må jeg gjøre de siste forberedelsene før vi suser avgårde til byen, vi skrives mer i morgen!

En effektiv morgen

God morgen, mine fine lesere. Her har det virkelig vært en effektiv morgen, jeg og Solo stod opp kl 07:15, og jeg laget meg en god frokost bestående av riskaker med most avokado og sitronpepper, eplejuice og en kopp kaffe. Når frokosten var inntatt, sa jeg de magiske ordene til Solo: “Skal vi? Skal viiii?” og tok fram turbuksa mi, og da var hun helt i hundre før jeg overhodet sa ordet tur, haha. Hun blir like giret hver gang noen nevner ordet tur, og det er like gøy hver gang.

I dag er planen å gå til farmor og farfar for å vaske hos de, og senere i dag er det også en ny treningsøkt sammen med Edith. Jeg må også komme meg en tur i butikken for å få handlet litt inn for uken, og satt meg ned for å planlegge resten av ukens middager. Så det er litt å finne på i dag, noe som er ganske greit. Det distraherer meg forhåpentligvis litt fra det faktum at jeg ikke har hørt noe angående jobben jeg var på intervju for.. Krysser fingrene for at i dag er dagen, jeg gir ikke opp så lett! Jeg kjenner at ingenting skal få ødelegge det gode humøret jeg har i dag, og jeg skal virkelig bare lage meg en fortsatt bra dag. Morgenen har vært fantastisk, og det skal jammen meg resten av dagen også bli! <3

Håper dere får en super dag, så blogges vi mer senere. <3

 

Følg meg gjerne på Instagram HER – YouTube HER – Snapchat: mailinnaske

Ting jeg vil gjøre i november

Hei dere! I dag går dagen avgårde til rydding og vasking her hjemme, men nå var det tid for en velfortjent lunsj. Da passet det også godt å få ut dagens første blogginnlegg, og som overskriften forteller, skal jeg ramse opp ting jeg vil gjøre denne måneden her.


1. Trening. 
Jeg og Edith har kommet oss ganske godt inn i treningsrutiner nå, noe som føles helt fantastisk. Denne måneden blir det bare å fortsette dette, og glede oss over resultatene som kommer med det.

2. Spise sunt. Dette henger litt sammen med punktet over, men jeg merker virkelig hvor mye sunne vaner har å bety, for både kropp og energinivå. Målet er å fortsette å ha gode og sunne vaner, men også har rom for å kunne kose seg, slik at dette blir overkommelig å klare.

3. Sosiale medier. Jeg har jo såvidt kommet i gang med både bloggen og YouTube igjen nå, men i tillegg til de to kanalene, vil jeg også bli flinkere til å legge ut på Snapchat og Instagram. Jeg merker at jeg syns det er gøy å publisere mer stories på begge disse plattformene, og gleder meg til å skape mer innhold på alle mine sosiale kanaler til dere fremover.

4. Lese bøker. Jeg har meldt meg inn i bokklubben til Sophie Elise, hvor jeg får en bok hver måned. Jeg har ikke fått satt meg ned med oktober-boken riktig enda, så det skal jeg få gjort før jeg får november-boken. Jeg har også kjøpt Sophie Elises nyeste bok, som jeg også gleder meg til å sette meg ned å få lest.

5. Søke på jobber. Jeg venter fortsatt på svar fra den jeg var på intervju hos sist uke, og om jeg ikke får den, blir det jo jobbsøking som må ha et stort fokus framover.

6. Julegaveshopping. Dette må vi jo komme i gang med denne måneden her, slik at vi unngår alt stresset i desember. Edith og jeg har allerede planlagt en dag vi skal ut å handle sammen, men jeg vil nok tro at jeg drar med meg Kjetil også på en liten handel.

 

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat: mailinnaske – YouTube HER

Vi tester godteri

 

 

Abonner gjerne på kanalen min HER