Avslappende lørdag

God lørdagskveld. Vi har nettopp kommet tilbake på hotellet, etter å ha vært ute og spist herlig pizza på Peppes Pizza. Før vi gikk ut og spiste ble det en powernap på oss begge, noe vi trengte etter bare 5-6 timer med søvn i natt. Planen var egentlig å gå på sightseeing, men slik ble det ikke i dag, siden vi begge var veldig slitne.

Nå skal vi bare kose oss med masse digg som vi har kjøpt inn, se en film og bare slappe av. I morgen er en ny dag, hvor vi bare skal ha det gøy med sightseeing rundt i Oslo by. Derfor valgte vi også å bare holde oss inne, i stedet for å gå ut å drikke i dag også.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Forfulgt og hotellbytte

Hei fininger. Livet i Oslo til nå har vært en miks av god stemning og skumle tilstander. Vi storkoste oss med god middag, før vi sjekket ut utelivet i går kveld etter at dere var oppdaterte. Vi endte til slutt opp med å sitte på Mulligans Irish pub, hvor det var utrolig bra liv. Vi sang, danset og kom i snakk med musikerne som hadde spillejobb der. De endte vi opp med å sitte med helt til puben stengte, og vi hadde det riktig så hyggelig.

Det som derimot ikke var like hyggelig, det var hjemturen til hotellet vårt. Vi bodde på Forenom Aparthotel, som ligger i Grønnlandsområdet her borte. På vei dit i natt, opplevde vi at vi plutselig ble forfulgt av en mann, som ikke så ut til å ha noe særlig hyggelige intensjoner. Han prøvde å dra oss med seg, og vi prøvde å dytte han bort, men han ga seg ikke. Han var helt mimikkløs og snakket heller ikke til oss, noe som i tillegg gjorde opplevelsen skikkelig ubehagelig. Edith sa at det kunne se ut som om han var ruset, noe som er veldig skummelt å tenke på. Han fulgte etter oss helt til hotellet vårt, hvor vi heldigvis fikk hjelp av en vakt og en annen hotellgjest. Vakten gikk ut for å prøve å få tak i mannen, men da forsvant han rimelig raskt. Heldigvis slapp vi bare med skrekken i dette tilfellet, jeg tør ikke tenke på hva som kunne ha skjedd med oss.. Derfor besluttet vi å bytte hotell i dag, for å føle oss tryggere. Det ligger i Karl Johans gate, så det er ganske sentralt i tillegg, noe som er veldig greit.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Mulig matforgiftning og Oslotur

Hei verdens beste blogglesere. I går etter at dere var oppdaterte, startet jeg pakkingen til Osloturen som kom i dag. Mens jeg holdt på å pakke, merket jeg at jeg bare fikk mer og mer vondt i magen.. Til slutt hadde jeg så vondt at jeg nesten ikke klarte å bevege meg, og vurderte sterkt å ringe til Kjetil å be han komme hjem. Jeg var kvalm, formen føltes helt forferdelig, og jeg var livredd for at jeg måtte til sykehuset. Det jeg derimot gjorde, var å legge meg i sengen sammenkrøket som en ball, hvor jeg til slutt greide og sovne. Heldigvis våknet jeg i dag, og var mye bedre enn kvelden før. Det jeg fryktet mest var at om jeg måtte blitt lagt inn på sykehuset, ville ikke jeg og Edith sittet på hotellrommet vårt i Oslo nå. Jeg har gått og gledet meg så lenge, og derfor fryktet jeg så klart at vi ikke kunne reise. Arbeidsdagen gikk heldigvis fint, og selv om jeg kjente at formen ikke var på topp, ble det heldigvis tur på meg. Jeg mistenker at det muligens kan ha vært en matforgiftning fra maten jeg spiste på Madla Amfi, siden en jeg jobber med akkurat hadde hatt matforgiftning selv. Han beskrev akkurat likt som jeg hadde opplevd, bare at jeg heldigvis slapp unna å kaste opp og sånt.

Huff av meg, jeg er bare glad det er over, og at vi nå er trygt plassert i hovedstaden. Hotellrommet vårt er lite, men veldig fint. Vi har handlet oss litt øl og snacks, som vi nå skal kose oss med, før vi går ut en tur og sjekker hvordan livet er i Oslo denne fredagskvelden. Planen er først å finne oss noe å spise, før vi finner oss et sted hvor vi kan ta oss en drink og to. Det blir nok en nokså rolig kveld tenker vi, siden Edith kommer fra nattevakt og har ikke sovet alt for mange timer før vi reiste. Selvfølgelig, er det bra stemning og vi er i skikkelig godstemning, skal dere ikke se bort fra at vi blir noen skikkelige partyløver, haha. Nå runder jeg av her, siden jeg må være litt sosial også. Håper dere får en fantastisk fredagskveld, det har vi planer om å ha, hehe.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

I dag reiser jeg til…

…Oslo! Først er det jobb, siden vi ikke reiser før i kveld. Planen er å møte Kjetil rett etter jobb, også kjøre rett til Edith, hvor jeg skal få ta meg en dusj og stelle meg litt. Deretter bærer det avgårde til flyplassen, med destinasjon mot hovedstaden. Planen er å ta dere med på reisen vår gjennom videoblogging, for det er alltid gøy å se tilbake på selv også. Jeg gleder meg sånn til å endelig filme en reisevideoblogg til dere igjen, det er virkelig noe av det kjekkeste som finnes. I mens dere venter på min nyeste Oslo-vlogg, kan dere jo ta en titt på disse to videobloggene fra turene til hovedstaden i fjor.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Torsdags-shopping

Hei mine fine. Arbeidsdagen bare fløy avsted, og før jeg visste ord av det, var det på tide å komme seg hjemover. Da jeg kom hjem, spurte jeg mamma om hun ikke ville bli med en tur på Madla Amfi kjøpesenter. Det hadde hun heldigvis lyst til, slik at jeg slapp å ta turen dit alene. Jeg gikk i dusjen og stelte meg litt, før jeg suste avgårde. Da jeg kom til Amfi, hadde ikke mamma blitt helt ferdig på jobb enda. Jeg gikk derfor bare rundt og kikket litt, prøvde litt klær og fant det jeg trengte. Undertøysskuffen min hadde bruk for en aldri så liten oppgradering, og jeg var heldig nok til å finne litt som var på salg. Når mamma kom, kikket vi litt rundt, og hun var så snill at hun betalte noen av tingene jeg hadde funnet. Hvis ikke min mamma er snill, så vet ikke jeg. <3

Etter at vi hadde tuslet litt rundt i forskjellige butikker, bestemte vi oss for å finne et sted vi kunne spise. Vi endte opp på Tessa Rossa, hvor mamma hadde pizza og jeg hadde pasta carbonara. Det smakte veldig godt, i to sultne mager. Når vi var mette og gode, kikket vi litt til, før det var på tide med hjemtur. Kjetil skulle ha bilen, siden han ville til byen for å se United kamp på supporterpuben. Han har kjørt avgårde, og nå er det bare oss jentene igjen hjemme. Planen min nå er å pakke til jenteturen jeg skal reise på i morgen, og det gledes utrolig mye! Kjenner det skal bli godt å reise litt bort fra kjas og mas her hjemme, og bare nyte litt real jentetid sammen med ei av mine beste venninner.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

5 ting du ikke visste om meg

1. Notater på mobilen. Er det noe jeg bruker ofte på mobilen, så er det appen Notater. Her skriver jeg ned mye, alt fra handlelister til ting til bryllupet. Det er så greit å alltid ha med seg notatboken sin, uansett hvor du går.

2. Grønn. Favorittfargen min er uten tvil grønn. Da vi kjøpte huset, sa jeg til Kjetil at jeg ville designe gjestebadet vårt, og da ville jeg så klart ha det grønt. Jeg har ikke angret et sekund, og elsker mitt lille grønne bad.

3. Ikke frokostperson. Er det noe jeg spiser sjelden, hvertfall i ukedagene når jeg står veldig tidlig opp, så er det frokost. Jeg liker ikke å spise veldig tidlig på dagen, så som regel er lunsjen på jobben mitt første måltid. I helgene er det litt annerledes, siden da kan jeg ta meg god tid, å lage en skikkelig koselig frokost.

4. Korps. Jeg har tidligere spilt i korps, da jeg gikk på barne- og ungdomsskolen. Jeg har spilt både kornett og althorn.

5. Sør Afrika. Jeg har vært nede i Sør Afrika en gang. Jeg var heldig å bli plukket ut blant noen søkere på videregående, og vi var rundt på forskjellige skoler der nede og fikk oppleve så mye på de to ukene vi var der.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

 

Forandring fryder

Heisann. I dag startet arbeidsdagen min med å hjelpe til på lageret, før det ble øving til fagprøve resten av dagen. Da jeg var ferdig på jobb, bar det til farmor og farfar sin leilighet for å hjelpe til med litt vasking. Farmor ville ha meg med på både handling og levering av noen ting til gjenbruken i tillegg til vaskingen, så det tok litt ekstra tid der denne onsdagen. Da jeg kom hjem, ble det hjemmelaget pizza til middag.

Ellers så ser dere kanskje en liten forandring på meg, nemlig lengden på håret mitt. Det er enda uvant for meg å ha det såpass kort som det har blitt, men samtidig er det utrolig herlig å slippe å ha det så slitt som det var. Nå føles håret mitt mye sunnere, og jeg må helt ærlig si at jeg ikke trodde jeg kom til å like det så godt som jeg gjør. Jeg er veldig glad for at jeg turte å klippe meg kort, for det satt ganske langt inne egentlig. Da mamma viste meg hvor mye hun ville ta for å få bort det slitte, fikk jeg helt panikk, men innerst inne ville jeg også ha en sunt hår. Det endte opp med at jeg sa “Bare gjør det!”, og vipps, så ble håret mitt brått mye kortere. Det vokser jo ut igjen, og jeg kommer ALDRI til å bleke håret mitt igjen! Det ødela håret mitt så mye, og det gjør meg så trist. Jeg kunne nok nærmet meg drømmelengden min nå, hadde det ikke vært for at jeg ville ha blondt hår. Nå skal jeg atter en gang spare, og jeg skal nå drømmen om å ha så langt hår at det rekker ned til rumpa. Det blir lettere nå som håret mitt er en hel del sunnere, og ikke har tupper som splitter seg og knekker fordi det er så slitt..

Nok hårsnakk fra denne kanten, nå skal jeg legge meg i sengen for å ta igjen ukens episoder av Bloggerne som jeg ikke har fått sett. Håper dere får en riktig fin onsdagkveld, fine lesere.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

10 ting du kan blogge om

1. Uken som gikk. Ta oss med på uken din, og del for eksempel hva som var bra med uken, hva var dårlig, antrekkene dine den uken og lignende.

2. Reisetips. Har du noen gode tips til plasser som kan være interessante å besøke i en by eller et land? Del det med leserne dine! Det kan være alt fra restauranter til hoteller, og gjerne skriv om hva som er bra og hva du ikke var fornøyd med.

3. Kjæledyret ditt. Har du hatt eller har du et kjæledyr? Da kan det være morsomt med et blogginnlegg hvor du skriver om det. Gjør det noe morsomt, eller har det et særpreg? Del gjerne med oss som leser, kanskje har du noen lesere som har kjæledyr som gjør de samme tingene?

4. Dagens antrekk. Hva har du hatt på deg i dag, og hva gjorde at du nettopp tok på deg akkurat de plaggene? Kanskje er det et favorittantrekk, eller kanskje du fant det innerst i skapet ditt? Det er alltid gøy å bli inspirert av andre sin klesstil.

5. Favorittsminken din. Del med leserne hva dine must haves i sminkemappen er. Anbefal og gjerne vis noen looks der du bruker produktene du elsker.

6. Bloggtips. Jeg syns alltid det er greit å kunne søke opp ting å blogge om, for noen ganger kan man fort få skrivesperre. Da er slike innlegg gull verdt!

7. Dine favoritt ting. Det kan være alt fra favorittskuespiller til favorittmatrett. La leserne bli bedre kjent med deg, og kanskje få en ny favoritt selv.

8. Time for time innlegg. Ta leserne med på en dag i ditt liv, time for time. Gjerne ta en dag der du gjør mye forskjellig, og dokumenter litt for hver time som går. Det er alltid spennende å se hvordan en typisk dag hos andre kan se ut.

9. Hva har du i vesken din? Gi leserne dine et innblikk i hva du kan ha i vesken når du skal ut en tur. Hva er det du alltid MÅ ha oppi den?

10. Ting som gjør deg glad, irritert, lei deg, motivert og lignende. Da får vi bli bedre kjent med deg som er bak bloggen. Det er alltid kjekt å lese på blogger, syns jeg selv i hvert fall.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Bursdagstirsdag og spontan hårklipp

Hei mine fine lesere. Denne tirsdagen har bare flydd avsted, og det har vært en fin dag. Etter jobb suste jeg hjemover for å stelle meg litt, også kjørte vi i selskap til vår herlige niese som fyller hele 3 år i dag. Hvor har årene blitt av? Det føles som i går at vi fikk melding om at vi hadde blitt onkel og tante for første gang, og nå er hun blitt 3 år?! Hun er vokst opp til å bli en helt nydelig jente, med en fantastisk personlighet. Det blir spennende å se hvordan hun blir etter hvert som hun blir eldre, men allerede nå er vi veldig stolte av å være onkel og tante til en så flott jente.

Når vi gikk fra selskapet, tok vi runden på de siste invitasjonene til bryllupet. Nå mangler bare de som skal sendes, og de legges i Posten sin postkasse i dag. Vi gikk innom hjemme for å hente Solo, før vi kjørte til foreldrene mine en tur. Både Kjetil og jeg har fått klippet håret, siden mamma hadde sagt ja til å klippe Kjetil. Da bestemte jeg meg for å egentlig bare stusse tuppene, men det ble klippet bort litt mer enn det. Det føles litt rart med min nye lengde siden det ble litt kortere enn jeg så for meg, men jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Nå er ikke håret mitt like slitt lenger, og det føles helt fantastisk!

Nå sitter vi bare og snakker om alt og ingenting her hos mamma og pappa, samtidig som vi ser på film. Jeg tenker at jeg avslutter her, sånn at jeg kan være mer sosial enn jeg er nå, hehe. Håper dere får en fantastisk tirsdagskveld videre!

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

Bildene som ikke kom på bloggen #3

Her kommer en ny runde med bildene som ikke egentlig skulle på bloggen, men som jeg velger å gi dere et lite utvalg av likevel. Det er fort gjort å få slike fantastiske blinkskudd, Kjetil og jeg får oss alltid en god latter når vi ser gjennom bildene, etter at vi er ferdige med å ta bilder. Håper det kan være med på å gjøre tirsdagen deres litt morsommere, fine dere.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske