Klar for champagnelunsj

God lørdagsmorgen. Da er Kjetil og jeg på bussen på vei til byen, jeg reiser inn litt tidligere enn planlagt, siden Kjetil skulle til byen for å se fotballkamp. Jeg skal møte mamma og de andre kl 13, men siden Kjetil skulle ta bussen nå ville jeg ta følge med han.

Planen når vi kommer til byen, er å sette oss på puben der K skal se kamp. Der tar vi oss nok en øl sammen, før jeg skal videre for å møte mamma og gjengen.

Håper dere får en nydelig lørdag. <3

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram / Snapchat: mailinnaske

YouTubekanalen min: HER

En rolig start på helgen

Fredagen har ankommet, og helgen er endelig her. Det har ikke skjedd altfor mye i dag, derfor er det ikke noe spesielt å melde om fra denne kanten. Planene er ikke mange, vi skal rett og slett bare slappe av og ha en rolig start på helgen.

I morgen er det mer som skjer, da det skal være champagnelunsj i regi av mamma. Det blir en forlenget feiring av bursdagen hennes, og jeg gleder meg veldig. Det er en fin bukett med damer som skal være med, og jeg er sikker på at det blir skikkelig god stemning.

Vi blogges mer i morgen, fine lesere. Håper dere får en fin fredagskveld!

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram / Snapchat: mailinnaske

YouTubekanalen min: HER

Fem ting som gjør meg glad

1. Forloveden min. Kjetil gjør meg alltid glad, og får meg til å le selv når jeg er sur eller lei meg. Han vet hva som får meg i godt humør, og prøver alltid sitt beste for å se det positive i en situasjon.

2. Hunden min. Er det ei som kan få humøret mitt opp, så er det hun. Solo er alltid utrolig glad for å se deg, når du kommer hjem. Hun er en liten gledesspreder med et stort hjerte.

3. Overraskelser. Jeg både elsker å overraske noen, og bli overrasket selv. Det er så gøy å se hvordan personen(e) du overrasker reagerer, som regel er det alltid med smil, gledestårer og latter. Jeg har til gode å se noen som har blitt negativt overrasket, og det håper jeg at jeg noen gang slipper å se.

4. Reiser. Er det noe som kan få mitt glad-barometer opp, er det definitivt en reise. Det kan om så bare være til en annen by i Norge, jeg syns bare at det er utrolig kjekt å komme bort fra hverdagens kjas og mas av og til. Da kan du bare senke skuldrene, og utforske stedet du kaller hjem de neste dagene/ukene.

5. Møte venner. Det er også en ting jeg blir veldig glad av, for det er jo veldig hyggelig. Spesielt om du kanskje ikke har møtt de på en stund, da er det ekstra gøy når dere endelig møtes igjen. Det å være med venner gir skikkelig påfyll av god energi, og jeg er alltid like glad etter et møte med de fantastiske menneskene jeg kan kalle for vennene mine.

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram / Snapchat: mailinnaske

YouTubekanalen min: HER

Forandring fryder

God torsdagskveld. Jeg har vært skikkelig sliten i dag, siden Solo holdt meg våken i natt. Håper vi begge sover litt bedre denne natten, ellers blir det nok en tung dag i morgen også. Heldigvis er det fredag og helg, jeg kjenner det skal bli godt.

Da jeg kom hjem fra jobb, ble det et lite “seriemaraton” med ukens episoder av Bloggerne, i tillegg til tre episoder av Sophie Elise tester Norge. Det må jeg si, jeg beundrer virkelig den jenta. Hun får til så mye, og står virkelig på hele tiden. Serien var veldig sjokkerende, fin og trist på samme tid, men tar for seg noen veldig viktige temaer som virkelig trenger å se dagens lys. Kan virkelig varmt anbefale den, og jeg gleder meg til å se de to siste episodene som kommer i september. Ellers har jeg fått med meg Kjetil på å ta litt bilder jeg kan bruke til blogginnlegg, og ikke minst ny header på bloggen! Det trengte jeg nå, siden jeg hadde hatt den andre en ganske god stund nå. Godt med litt forandring, jeg er i hvert fall veldig fornøyd med den.

Nå skal vi se litt mer Castle, før det er tid for sengen. Ha en riktig fin kveld videre, fine lesere <3

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram / Snapchat: mailinnaske

Youtubekanalen min: HER

Throwback til repetisjonsøvelse i Forsvaret

Jeg har tidligere vært i førstegangstjenesten, og i den forbindelse ble jeg kalt inn til en repetisjonsøvelse som varte 3 uker. Det var fra 22. oktober til 11. november i fjor, og i dag ville jeg ta dere med tilbake til de tre ukene, gjennom noen av bildene jeg tok. Et aldri så lite throwback til en øvelse jeg aldri vil glemme.

Vi var stasjonert i Stjørdal, som ligger like utenfor Trondheim. Det var virkelig helt nydelig i det området, vi kjørte jo litt hit og dit i beltevognene våre, og fikk sett mye av områdene rundt Stjørdal og Trondheim også.

Vi stod og ventet på å kjøre videre, da jeg knipset dette bildet. Vi stod og fulgte med på to militærfly som skulle lande på marken, og omtrent rett etter dette bilde ble tatt, havnet vi i kontakt med «fienden». Morsomt hvordan kontrastene kan være på en øvelse.

De siste fire dagene hadde vi mer fritid, selv om det var litt tjeneste noen av dagene. Den ene av de dagene, tok jeg og noen jeg ble kjent med oss en tur til Trondheim. Vi spiste lunsj i Tyholttårnet og gikk for å se Nidarosdomen.

Kjenner at når jeg skriver om dette, savner jeg det noe helt enormt. Håper jeg får muligheten til å være med på mange flere repetisjonsøvelser, for jeg hadde virkelig the time of my life! <3

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram / Snapchat: mailinnaske

Youtubekanalen min: HER

En fin dag

For en fin dag det har vært, arbeidsdagen fløy egentlig avsted og plutselig satt jeg i sofaen hos farmor og farfar. Hos de var jeg på besøk for den ukentlige vasken, etterfulgt av en handletur sammen med farmor. Etter det var det tid for trening med Nora, hvor vi fikk inn en skikkelig god økt. Vi trente både rumpe og mage, og jeg har på følelsen av at det melder seg en stølhet uten like de neste dagene, haha. eeeb

Ellers hadde ikke megleren vår noe særlig å rapportere, noe jeg egentlig forventet. Jeg vet bare hvordan vi er når vi har vært på visninger, du bestemmer deg aldri med en eneste gang. Eller noen gjør kanskje det, men vi er alle forskjellige.

Nå er det straks leggetid her i heimen, håper dere får en riktig fin kveld videre.

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram / Snapchat: mailinnaske

YouTubekanalen min: HER

Mine favorittbloggere

Marthe Borge. Hun er en skikkelig hyggelig person, som jeg føler at bryr seg om leserne sine. Jeg har vært heldig å møtt henne to ganger på gaten, og hun tok seg tiden til å prate med meg. Alltid flink å svare på kommentarer, og har en inspirerende og fin blogg, som alltid er like hyggelig å klikke seg inn på.

Stina Bakken. Har alltid noen gode tips på lager, som du kan la deg inspirere av. Mange kaller henne liste-Stina, men jeg syns at blogginnlegg i listeform er veldig kjekke å lese. Hun virker som en veldig snill person, og jeg liker bloggen hennes veldig godt. 

Kristin Gjelsvik. Hun er så energisk og engasjert. Blogginnleggene hun skriver, er gjennomførte og gode. Det er så spennende å følge henne nå som hun har blitt mor, og det virker som hun gjør en skikkelig bra jobb. Bloggen hennes oser av selvtillit og energi, og er alltid en fin plass å klikke seg inn.

Isabel Raad. Hun inspirerer meg med alt sitt harde arbeid, for å få livet akkurat slik hun vil ha det. Hun viser at hardt arbeid lønner seg, med alt hun har klart å oppnå. Gleder meg også veldig til å se henne på Skal vi danse, det blir så bra.

Sophie Elise. Enda et arbeidsjern uten like, hun jobber på og det gir resultater. Hun er en fantastisk person, både på innsiden og utsiden. Jeg var heldig å møte henne på boksignering i fjor, og det var så hyggelig. Hun skriver variert og interessant, og det er alltid kjekt å lese bloggen hennes.

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram / Snapchat: mailinnaske

Youtubekanalen min: Trykk HER.

I ventemodus

Jeg lovte dere en oppdatering på hvordan visningen gikk, og det jeg kan si er at den gikk bra. Håper vi i hvert fall. Den som var interessert, kom på visning som avtalt, og fikk sett leiligheten. Vi hører mer fra megler i morgen, så vi er egentlig litt i ventemodus akkurat nå. Det blir spennende å høre i morgen, om det er noe interesse der eller ei. Vi får rett og slett vente å se!

Ellers er det ikke mye som har skjedd, da vi kom hjem fra jobb, ble det jo siste finish på leiligheten før visning. Etter visningen var jeg en tur hos foreldrene mine, for å levere bilen til pappa som vi hadde lånt litt. Nå slapper vi bare av, jeg har akkurat tatt meg en dusj og sitter med ansiktsmaske, Kjetil ser på fotballkamp og Solo ligger ved siden av meg på en pute. Jeg skal snart gå å legge meg, kjenner at jeg begynner å bli ganske trøtt her jeg sitter. Håper dere får en riktig god natt, når den tid kommer!

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier:

Instagram / Snapchat: mailinnaske

YouTubekanalen min: Trykk HER.

Syv positive ting med å ha kjæreste

Foto: Ole Laget

❤️ Du våkner og sovner alltid med noen ved din side, og det er en av de beste følelsene i verden. Om du våkner midt på natten av en fæl drøm eller en skummel lyd, kan du legge deg inntil den du elsker å føle deg trygg og god.

❤️ Du har ikke bare en kjæreste, men også din aller beste venn. En du kan fortelle om dine opp og nedturer, dele hemmeligheter med og ha mange gode samtaler med.

❤️ Du har plutselig en dobbel så stor familie, som du virkelig blir glad i. En familie du kan føle deg hjemme i, og føle at du passer inn i.

❤️ Vennekretsen blir også større, når du blir introdusert for kjærestens venner. Utrolig koselig!

❤️ Dere er to om alt. Både på kjøkkenet, i hjemmet og på reise. Noe som da gjør at alt skal deles på to, og da blir det også rimeligere.

❤️ Reise på kjæresteturer sammen, det er noe av det koseligste som finnes.

❤️ Du kan alltid søke trøst hos kjæresten din, om du har hatt en dårlig dag. Da er ingenting bedre enn en armkrok å søke trøst i.

Foto: Ole Laget

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram / Snapchat: mailinnaske

YouTubekanalen min: Trykk HER.

Spennende nyheter

I dag har vi drevet og klargjort leiligheten nok en gang, for gjett hva? Vi fikk tidenes gladnyhet i går, det kommer en på privat visning hos oss i morgen!! Jeg er så spent, glad og nervøs, fordi jeg virkelig vil at dette skal gå vår vei. Det hadde vært skikkelig gøy å kunne bli huseiere i løpet av de neste månedene, vi får bare krysse alt som krysses kan for at det blir salg.

Tenk om vi får inn bud i morgen eller i løpet av uken? Det hadde vært kjempespennende, vår første budrunde på egen leilighet. Kjenner at jeg gleder meg til å se hva morgendagen bringer, det er Kjetil som skal ha visningen, mens jeg tar med meg Solo på en tur eller noe. Måtte vi ha flaksen med oss, det hadde vært helt magisk! Jeg skal så klart holde dere oppdaterte, å fortelle hvordan visningen gikk.

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier:

Instagram / Snapchat: mailinnaske

YouTubekanalen min: Trykk HER.