Uken som gikk #1

Heisann! Det ble en bloggfri dag i går, siden tiden gikk litt fra meg. Vi skulle få besøk av et vennepar av oss på kvelden, dagen gikk veldig raskt og plutselig skulle var de hos oss. Det ble en helt fantastisk kveld, vi koste oss med grillmat og litt godt å drikke. De sov over hos oss, og da vi gikk i fjøset i dag, gikk de hjem. Nå over til det som blogginnlegget skulle handle om, nemlig uken som gikk.

Ukens høydepunkt: Båtturen vi hadde med Kamilla og Chris, vi storkoste oss virkelig kjempemye! Det var en tur med mye latter, god stemning og ren idyll. <3

Ukens nedtur: At jeg klarte å få en “dramatisk” slutt på båtturen vår, haha. Hvordan jeg klarte å dunke hodet mitt i den kanten forblir et mysterium, og heldigvis er det mindre og mindre vondt for hver dag som går. Her kan jeg vel også ta med at det er litt nedtur at ferien er over i dag, samtidig som det skal bli godt å få litt mer rutiner tilbake også.

Ukens bilde av Solo:

Ukens latter: Det ble mange på båtturen, men også i går kveld, når vi hadde Lene og Daniel på besøk. Vi skulle lage oss strawberry daiquiri i blenderen vår, og da Daniel hadde fått oppi alle ingrediensene, viste det seg at den nederste delen på blenderen var løs. Det kom plutselig daiquiri ut av kjøkkenmaskinen blenderen stod på, og da han skulle ta blenderen av, rant alt ut på både gulvet, noen av skapene og kjøkkenbenken, haha. Det var litt av et syn og ikke minst mye søl, men vi lo godt hele gjengen. Vi fikk tørket det opp, og på mirakuløst vis virket kjøkkenmaskinen fortsatt. Det skjedde også en gang til, senere på kvelden, men da fikk Daniel det til å renne ned i vasken. Usikker på om kjøkkenmaskinen virker nå, vi har ikke testet den etter det skjedde på ny.

Ukens irritasjonsmoment: Jeg har følt meg ganske oppblåst de siste dagene, noe som er skikkelig plagsomt. Selvtilliten er ikke akkurat på topp da, og den er ikke skyhøy til vanlig heller. Trening har vært ganske fraværende hele ferien, og kostholdet mitt har ikke vært det beste i tillegg. Ikke bra, det skal jeg virkelig få gjort noe med fra i morgen av.

Ukens tanke: At jeg har lyst til å virkelig bli flink til å oppdatere bloggen, på tross av at ferien er over. Føler på en måte at jeg kommer til å gli bort fra bloggen, for at jeg i hverdagen kanskje ikke føler at jeg har så mye å blogge om. Jeg må bare prøve så godt jeg kan, med å finne interessant innhold og kanskje forhåndsskrive noen innlegg til dager der jeg sliter med motivasjonen. Føler hverdagen ofte kan bli mye av det samme, og det er ikke like gøy å blogge om at du har vært på jobb, kommet hjem, sett på TV og skal snart legge deg liksom.. Satser på at det går bra, og at jeg klarer det!

Håper dere har en fin søndagskveld videre, fine lesere <3

En varm dag

Hei dere. For en varm dag det har vært! Kjetil og jeg har søkt ly inne i dag, men vi har vært i fjøset for pappa og gått tur til butikken. Vi har nesten rent bort når vi har gått småturer med Solo midt på dagen, derfor har vi bare slappet av inne da vi begge er ganske solbrente etter båtturen.

Som dere ser er jeg ganske rød, derfor var det ikke aktuelt for meg å oppholde meg i bikini i solen i denne varmen. Derfor er det ikke veldig mye å melde om fra denne kanten i dag. Hodet mitt er heldigvis litt bedre, men jeg kjenner det gjør vondt om jeg kommer borti hvor jeg dunket meg. Vi grillet til middag i dag, noe som smakte veldig godt. Det er noe av det beste med sommeren, bare kose seg med masse herlig grillmat på grillen.

Håper dere har en riktig fin fredagskveld <3

Bål i solnedgang

Jeg fikk tilsendt noen flere bilder fra Kamilla, som vi tok i går. Vi fyrte opp bål i solnedgangen, slik at vi skulle slippe å bli spist opp av knotten som fløy rundt. Det hjalp til en viss grad, og vi ble stående en stund ute med varmen fra bålet. Etterhvert beveget vi oss inn i teltet, når knotten plaget oss for mye.

Jeg drømmer meg allerede tilbake, det var en avslappende og fin plass å være. Vi var helt alene frem til i dag, da det kom en god del folk når vi begynte å tenke på at vi skulle dra. Det var derfor like så greit at vi reiste hjem i dag, ellers tror jeg vi hadde hatt selskap av både barn og voksne de neste dagene. Grunnen til at vi dro hjem, er fordi vi skal ha fjøset for pappa og vi hadde ikke pass til hunden lenger. Vi har uansett hatt en helt magisk “helg” midt i uka, sammen med noen av våre beste venner <3

Hjemme igjen

Hei fra leiligheten vår igjen. En fin tur er over, og for noen helt supre minner vi sitter igjen med. Vi har virkelig kost oss skikkelig, og jeg gleder meg allerede til neste båttur sammen med Kamilla og Chris. Det ble en morsom kveld i går, hvor vi etter vi hadde grillet, koste oss med litt godt å drikke og en del runder med Svarte-Per, før vi gikk og la oss.

I dag har vi bare slappet av og pakket ned. Da vi holdt på å ta ned teltet, var det plutselig intet mindre enn 7 padder som hadde tatt hus under det. Først var det 3 stykker på presseningen vi hadde under teltet, og deretter 4 til under presseningen.

Da vi skulle sette oss i båten, klarte jeg som den ulykkesfuglen jeg er, å dunke hodet mitt i en kant som var litt over der jeg skulle sitte. Det ble en liten rift, og det blødde litt. Ikke noe store greier, men nok til at jeg som den pysa jeg er, ble skikkelig svimmel og måtte legge meg på gulvet i båten med beina høyt, haha. Meg i et nøtteskall det der, med en gang jeg skader meg svimler jeg med en gang. Heldigvis gikk det bare bedre og bedre, og når vi fikk kommet oss hjem tok vi en dusj og jeg føler meg mye bedre nå. Litt vond i hodet, men ellers føler jeg meg fin. Nå skal vi ha oss litt mat er planen, så blir det nok bare avslapping resten av kvelden.

Håper dere får en fin kveld videre <3

Idyll på holmetur

God kveld. Siden sist vi blogges, har vi vært en tur til Finnøy for å handle noen varer vi så det manglet. Det var Kamilla, Chris og jeg som tok turen til butikken, mens Kjetil var igjen på holmen og passet på tingene våre. Da vi kom tilbake, ble det krabbe på berget til lunsj. Den hadde vi kokt før vi kjørte til butikken, slik at det skulle være klart til vi kom tilbake. 

Ellers har vi sittet ute og bare kost oss i det fine været. Det har vært en god blanding av sol og overskyet, på et punkt ble det en liten regnbyge i tillegg. Vi forflyttet oss bare inn i teltet litt til det ga seg, og flyttet ut igjen med en gang det gav seg. Nå sitter vi og griller, og bare nyter livet med musikk i bakgrunnen. Med andre ord, skikkelig holmeidyll <3

Håper dere har en nydelig onsdagskveld <3

Ulykkesfugl på fisketur

Hei, fine lesere. I går etter vi hadde spist god grillmat, ble vi enige om å gå ut en tur å fiske. Chris, Kjetil og jeg tok jollen til Chris ut, for å se om vi kunne få noen fisk på kroken. For å si det slik, gutta var skikkelig heldige og fikk til sammen 4 fisk, mens jeg derimot fikk fisken på kroken, men når jeg dro opp hoppet den av i det jeg skulle legge den i båten. Det var det nærmeste jeg kom å få fisk i går, haha. Skikkelig ulykkesfugl der, med andre ord. Jeg ble litt for gira når den kom på kroken, og når jeg fikk den over vann. Chris sa at jeg måtte få den opp i båten raskt, før den kom seg løs, og vipps, der hoppet den av rett etter han hadde sagt det. Huff av meg, får håpe jeg kan ha litt mer fiskelykke i dag, om vi bestemmer oss for å gå ut for å fiske senere.

Når vi kom inn til land igjen etter fiskingen, ble vi enige om å utforske holmen litt. Vi gikk derfor en liten rundtur på holmen, og fikk sett en helt nydelig solnedgang. Da vi kom tilbake til teltet, bestemte vi oss for å sette oss inn, da det var mye knott og begynte å bli litt kjølig. Inne i teltet ble det musikk og kortspill vi koste oss med, før vi tok kvelden.

For øyeblikket er gutta ute og setter teiner igjen, og vi jentene sitter bare og slapper av utenfor teltet. Håper dere får en fin lillelørdag videre, vi blogges mer senere <3

Det er ikke camping, det er glamping

Hei fra en holme ute i havet. Som vi koser oss her ute, vi har sittet i solen i hele dag. Kjetil og Chris har vært ute og satt teiner og trollgarn, så det blir spennende å se om det skjuler seg noe fisk og krabbe i disse i morgen. Når guttene var ute på sjøen, satt jeg og Kamilla og bare nøt solen med noen glass vin.

Litt tidligere testet Chris og jeg sjøtemperaturen, og vi kunne melde om litt kaldt vann, men samtidig oppkvikkende. Jeg har i tillegg klart å bli skikkelig solbrent, haha. Det var derfor veldig forfriskende med et avkjølende bad.

Nå er vi i full gang med grilling her, så da runder jeg av her. Håper dere får en nydelig tirsdagskveld <3

Sommerfølelse

God morgen alle sammen. I dag setter vi kursen ut på bøljan blå, sammen med et vennepar av oss. Jeg sitter i skrivende stund og venter på gjengen på brygga, mens jeg blogger til dere og koser meg med Red Bull og knekkebrød. Rundt brygga svømmer brennmaneter, og måker flyr rundt her. Jeg merket at jeg fikk skikkelig sommerfølelse nå.

Jeg gleder meg skikkelig til å sove i telt, grille, kanskje dra ut å fiske, få krabber i teinene, kanskje bade om været tilsier det og ja, rett og slett nyte det naturen har å by på. Vi var med på båttur for to år siden også, men da ble det en liten demper med all knotten som fløy rundt oss på kveldene, haha. I år derimot, skal vi en annen plass, hvor det forhåpentligvis ikke er fullt så mye av de. Vi har også kjøpt inn insektsspray som vi kan spraye oss inn med, som jeg håper vil hjelpe om det viser seg å være knott der vi skal.

Fra og med i dag blir det “No Stress”. Det er navnet på båten til Kamilla og Chris, og det passer veldig bra de neste dagene. Nå skal vi kose oss, og bare nyte ferielivet i noen dager. <3

Et støkk i mammahjertet

I går kveld var jeg og Kjetil ute på kveldsturen med Solo, før vi skulle gå å legge oss. På turen møtte vi på en padde, som Solo ble veldig interessert i. Da padden hoppet for å komme seg unna, ble hun bare mer gira og presterte å bite forsiktig borti den. Jeg sjekket at alt stod bra til med padden, og det så ut som det gjorde det. Ingen skade skjedd tenkte jeg, og vi gikk videre.

Det gikk ikke mange sekundene fra vi gikk bort fra padden, til Solo plutselig begynte å få hvitt skum/sikkel ut av munnen og ristet mye på hodet sitt. Da fikk jeg skikkelig panikk, og den første tanken som slo meg var at det måtte komme av padden. Heldigvis hadde Kjetil med seg mobilen, og vi fikk googlet om padder var giftige for hunder. Da roet vi oss ned med en gang, for det Solo klarte å pådra seg i går var noe som kalles “Paddeforgiftning”. Det viste seg at padder har en kjertel på ryggen som utløser gift, om de skal beskytte seg mot rovdyr. Dette var heldigvis ikke farlig for hunder, de bare siklet mye i ettertid. Hadde Solo blitt dårlig, hadde vi selvfølgelig ringt veterinær, men hun var helt fin igjen etter noen minutter. <3

Mammahjertet fikk seg en skikkelig støkk, men heldigvis var det ikke noe som var farlig. Jeg fikk skikkelig panikk når jeg så det, og tenkte alle mulige slags forferdelige tanker om hva som kom til å skje. Huff av meg, jeg var så lettet og glad da jeg fant ut at det kom til å gå fint. <3 Det er noe å være litt obs på neste gang vi møter en padde, da skal ikke Solo i nærheten av den. Hun kan se, men ikke røre, haha.