Vi er blitt hjemløse

God mandags formiddag. Nå er det en god stund siden dere har hørt noe her inne, og det er det mange grunner til. Det største grunnen til det er at vi er blitt hjemløse, leiligheten er med andre ord endelig blitt solgt! Vi har ikke flyttet ut helt enda, men om en måned overtar de nye eierne, noe som blir veldig spennende. Vi er selv på husjakt, og har vært på visninger på et par hus til nå.

Vi feiret salget med en bedre middag på Egon, og begynte husjakten allerede samme uken. Det er nå to uker siden, og det har vært både spennende og utmattende å ikke ha noe plan på hvor vår eventuelle nye boplass skal være. Satser på at det kanskje kan skje noe denne uken, vi har begge så lyst til å bli huseiere nå.

Vi får bare krysse det som krysses kan, for at vi blir huseiere innen kort tid nå. Jeg skal holde dere oppdaterte, også håper jeg at jeg kan gi dere gode nyheter innen uken er omme!

Ukens planer

Mandag:

Da blir det starten på en ny jobbuke, og en ny begynnelse på treningen for min del. Jeg har ikke trent skikkelig på lenge nå, og sist uke ble det ikke en eneste økt. Det skal forandres på, og med en ny uke, kommer også nye muligheter. Ellers er det ikke mye som står på planen.

Tirsdag:

Da er det ukens andre dag på jobb, før jeg kjører direkte til mamma sin frisørsalong når jeg er ferdig. Jeg skal friske opp håret mitt litt, og forhåpentligvis kanskje farge det ett hakk mørkere enn det jeg har nå. Kameraet blir selvfølgelig med, og jeg skal dokumentere hvordan resultatet blir.

Onsdag:

Først er det jobb, før jeg skal til min kjære farmor å vaske leilighet. Vi besøker også kanskje farfar på sykehjemmet en tur, om jeg har tid til det, etter jeg er ferdig med vaskingen. Når jeg har vært der, kjører jeg direkte til treningssenteret, for å trene med Nora. Vi har fast treningsdag på onsdager, noe som gjør det lettere å komme seg på trening minst en gang i uken.

Torsdag:

Etter jobb skal jeg kjøre direkte til Stavanger, for å kjøpe inn kostymene våre til lørdagens kostymefest. Vi har begge funnet ut hva vi kan være, som starter på forbokstaven i navnet vårt. Hva det blir, får dere så klart vite, men ikke før på lørdagen. Det blir muligens enda en tur til byen litt senere på kvelden, for å se Manchester United kamp på supporter puben til laget. Kjetil skal der uansett, jeg er fortsatt litt usikker på om jeg skal være med eller ikke. Kan hende jeg bare blir hjemme, og ser kampen i stua sammen med Solo.

Fredag:

Siste arbeidsdag før det er helg, før jeg stikker innom treningssenteret for en økt. Utenom det har vi ingen spesielle planer. Jeg må nok jobbe litt med kostymet mitt til lørdagen, for å få det akkurat slik jeg vil ha det. Ellers blir det nok bare å slappe av, nyte at det er helg og bare kose oss.

Lørdag:

Vi skal hjelpe pappa, med å få inn dyrene for vinteren. Ellers blir det nok bare å lade opp til kveldens festligheter. Når festen begynner å nærme seg, blir det å få på seg kostyme og vorshe litt her hjemme, før vi enten tar bussen eller blir kjørt til en fest vi gleder oss masse til.

Søndag:

Hangover dag, vil jeg mest sannsynlig tro. Vi har ikke planlagt noe som helst denne dagen, og det vil nok bli serietitting på sofaen mesteparten av dagen.

 

INSTAGRAM – HER

SNAPCHAT – MAILINNASKE

YOUTUBE – HER

Klar for ny uke

God søndagskveld. Denne dagen har flydd avgårde, og nå er det snart en ny uke som står for tur. Vi har slappet av her hjemme, og vært på en herlig middag hos foreldrene til Kjetil. Moren hans var alene hjemme, og bestemte seg derfor for å høre om vi ville komme å spise, vi takker aldri nei til en god hjemmelaget middag. Det smakte veldig godt, vi ble der i noen timer før vi tok fatt på turen hjem igjen.

Da vi var hjemme igjen, ble det bare avslapping videre for å lade opp til den kommende uken. Vi har ryddet litt, men ellers har det ikke skjedd altfor mye å melde om. Planen min nå er å få skrevet noen forhåndsskrevne blogginnlegg, slik at jeg har noe å publisere når jeg er på jobb. Jeg har jo, som dere kanskje har merket, hatt meg noen dager fri fra bloggingen. Motivasjonen og formen var bare ikke helt til stedet, og jeg har vært ganske sliten de siste dagene. Noen ganger sier ting bare stopp, og da er det viktig å prioritere riktig. Jeg valgte da å la være å blogge i noen dager, og heller være til stedet på andre ting. Heldigvis kom blogglysten snikende i går, og da var det bare å lage det time for time blogginnlegget som jeg publiserte tidligere i dag. Om du ikke fikk det med deg, klikk HER for å komme til det.

Jeg er rimelig klar for en ny uke nå, og gleder meg til å ta dere med på blant annet frisørbesøk, shopping av kostyme og ikke minst kostymefest. Håper dere får en finfin kveld videre!

Min lørdag time for time

Hei! I går bestemte jeg meg for å ta dere med på lørdagen min, i et aldri så lite time for time blogginnlegg. Jeg hadde med meg kameraet rundt omkring, og dokumenterte alt som skjedde i løpet av dagen.

Klokken 08:30:

Vekkerklokken ringer, og det er på tide å stå opp. Vi hopper inn i fjøsklærne begge to, og Kjetil sørger for at Solo får en liten luftetur, mens jeg setter en deig til heving. Når det er gjort, kjører vi til fjøset til pappa.

Klokken 09:00:

Vi ankommer fjøset, og begynner med gjøremålene vi har her. Vi ordner slik at oksene får mat inne i fjøset, og passer samtidig på å sjekke hvordan det står til med dyrene som går ute.

Klokken 10:00:

Vi er kommet oss hjem igjen, og møter en kjempeglad Solo i døren. Vi bestemmer oss for å gi henne en god tur, før vi går inn og tar oss en dusj.

Klokken 10:40:

Jeg starter på dagens frokost, som er horn fylt med ost og skinke. Jeg kjevler ut deigen, og får til sammen 12 herlige horn som blir satt til en liten heving på ovnen før de skal stekes.

Klokken 11:15:

Hornene er ferdige, og blir tatt ut av ovnen. Like vellykkede som alltid! Vi bestemmer oss for å kose oss med Castle, i mens vi nyter den gode frokosten.

Klokken 14:20:

Etter noen timer med serietitting og avslapping, er Kjetil klar for å bli kjørt til Manchester United supporterene sin pub i Stavanger. Der møtte han noen han har blitt kjent med, gjennom tiden vi har vært på pub og sett kamper. Jeg ble selvutnevnt sjåfør, siden vi skulle være avløsere for pappa på ettermiddagen også.

Klokken 15:20:

Jeg var på plass i fjøset, hvor jeg skulle sjekke at fórvognen gikk som den skulle og eventuelt gjevne ut gresset oppi den litt. Oksene fikk også litt “lørdagsgodt” i form av mjøl, også koste jeg litt med de, før jeg tok turen hjemover.

Klokken 16:00:

Jeg kommer hjem, og lufter Solo, før jeg kommer meg i dusjen. Når jeg var ferdig å dusje, var det rett i Manchester United drakten, og få på TVen for å få med seg kampen mellom United og Leicester. Solo også fikk på seg sin drakt, som egentlig er en babydrakt vi kjøpte til henne. Vi heiet United fram, og til vår store glede ble det seier på oss i dag.

Klokken 17:50:

Kampen var over, og jeg beveget meg igjen mot byen for å hente Kjetil. Vi kjørte innom McDonalds for å kjøpe kveldens middag, og etterpå handlet vi inn middag til søndagen på Coop Obs. Deretter kjørte vi hjemover.

Klokken 20:00:

Da kom vi hjem til en giret Solo, som var kjempeglad for at begge to kom hjem denne gangen. Jeg frisket opp sminken min litt, og skiftet klær, før jeg tok fatt på veien tilbake til byen.

Klokken 20:45:

Da ankom jeg byen, og gikk opp mot kinoen for å møte Kamilla, Chris, Alex og Sara. Vi skulle se “IT: Chapter 2”, som dessverre var mye dårligere enn film nummer 1.. Mye repeterende fra den første filmen, men den hadde sine øyeblikk der den var bra også. Den varte i nesten 3 timer, så jeg var ikke hjemme før over midnatt. Da ble jeg møtt av Solo, som jeg tok med ut en tur, før vi gikk og la oss.

Håper dere syns det var gøy å få et innblikk i lørdagen min, det var i hvert fall veldig gøy å skrive og knipse bilder. Måtte dere ha en fin søndag, vi blogges mer senere i dag!

 

INSTAGRAM – HER

SNAPCHAT – MAILINNASKE

YOUTUBE – HER

5 funfacts om Solo #3

1. Lager nyselyd når hun vil noe. Det er ganske morsomt å høre på, om hun virkelig vil noe/vil ha noe. Da begynner hun å lage en slags nyselyd, som vi ler like godt av hver gang.

2. Liker ikke å dusje. Om vi har vært på en tur, der Solo har løpt i gjørme, da er det alltid rett i dusjen for å spyle av. Solo liker ikke dusjen særlig godt, og vil helst gjemme seg i buret sitt i stedet for å dusje, men noen ganger må hun bare. Hun står veldig stille og rolig inne i dusjen, men når hun kommer ut er hun en duracell kanin. Hun løper rundt i leiligheten, og er helt i hundre, haha.

3. Liker ikke så godt å bade i vann/sjø. Hun er ingen typisk vannhund, hun kan godt vasse og leke i vannkanten. Hun hopper aldri frivillig uti, noe som er litt dumt om det er en veldig varm dag. Hun kan svømme da, så om vi hjelper henne litt uti, så svømmer hun alltid selv inn.

4. Sitter som en bamse når hun vil noe. Hun setter seg alltid også i bamsestilling når hun vil noe/vil ha noe, og jeg smelter egentlig litt hver gang. Hun er så herlig når hun sitter slik. Setter seg opp på rumpa, og har potene inntil magen. Det ser ut som når et ekorn sitter oppreist, haha.

5. Stikker av om hun får sjansen. Står døren åpen her hjemme, da er Solo rask ut av den. Hun er ikke av typen som kommer når du roper heller, så da må vi rett og slett bare følge etter, og håpe at hun kommer mot oss når vi roper navnet hennes.

 

INSTAGRAM – HER

SNAPCHAT – MAILINNASKE

YOUTUBE – HER

Status etter visning

Etter jobb i dag var det rett hjem, for å gjøre klart siste rest til den private visningen. Når det nærmet seg visningstid, kjørte jeg avgårde til foreldrene mine sammen med Solo. Vi avtalte at Kjetil skulle ringe meg når den var ferdig, og den gikk bra fikk jeg beskjed om. Får håpe det er en potensiell kjøper, det får vi kanskje svar på i morgen eller i løpet av uken. Nå krysses alt som krysses kan, for at vi kan få solgt leiligheten vår og kan kjøpe oss en enebolig i stedet.

Processed with VSCO with b5 preset

Jeg holder dere så klart oppdatert på hva som skjer framover, det blir en spennende dag i morgen, da skal vi forhåpentligvis få høre noe fra megler. Det blir morgendagens motivasjon, men nå kjenner jeg at det begynner å nærme seg leggetid, dere får ha en riktig fin kveld videre, gode lesere. <3

 

INSTAGRAM – HER

SNAPCHAT – MAILINNASKE

YOUTUBE – HER

Snapchat lately

Snapchat er jo en veldig populær måte å følge med på livene til både favorittkjendisene dine, vennene som bor langt unna, nære venner og ikke minst familiemedlemmer. Det er en veldig fin måte å holde kontakten med folk, noe jeg liker kjempegodt.

Jeg legger ut alt mulig på Snapchat, og her kan dere følge meg litt mer personlig om dere har lyst til det. Jeg har satt MyStoryen min til å være åpen, slik at om noen av dere som leser bloggen min vil følge meg der også, så er det bare å legge meg til.

SNAPCHAT – MAILINNASKE

 

Mine andre sosiale medier:

INSTAGRAM – HER

YOUTUBE – HER

Bruke stemmeretten

I dag har jeg gjort min plikt som norsk statsborger, jeg har nemlig vært og stemt ved valget. Det ble gjort rett etter jobb, og det er så viktig å gjøre. Det var en del folk i valglokalet når jeg kom, og ikke minst som stod i kø når jeg var ferdig. Jeg er ikke spesielt politisk av meg sånn egentlig, og har stemt det samme i alle år, men jeg bruker stemmeretten min ved hvert valg.

Etter vi var ferdige å stemme begge to, Kjetil stemte rett før meg, ble det en tur ut til foreldrene hans for å hente noe. Vi ble sittende der å snakke om bryllupsplaner, vi har kommet inn i en liten bryllupsboble for øyeblikket, noe som er så gøy å sette seg ned å planlegge. Når vi kom hjem fra foreldrene hans, ble det rydding til visningen i morgen, før vi la oss på sofaen med Castle på skjermen. Nå ser vi på resultatene fra valget, og selv om mitt politiske engasjement ikke er veldig høyt selv i disse dager, må jeg innrømme at det er litt spennende.

 

INSTAGRAM – HER

SNAPCHAT – MAILINNASKE

YOUTUBE – HER

Jeg er redd i disse dager

Alle har vel fått med seg hundesykdommen som herjer i disse dager? Jeg kjenner på hele meg at jeg er skikkelig redd for at Solo skal bli smittet, siden det er så liten overlevelses-sjanse. Jeg kan ikke se for meg hverdagen uten min lille bestevenn..

Vi holder henne unna andre hunder, og når vi går tur lar vi henne ikke snuse så mye rundt. Kjetil og jeg snakket om det i går, og vi vurderer å bare lufte henne i hagen vår framover, fordi vi ønsker ikke at hun skal bli smittet. Hun har vært skikkelig syk en gang, med både oppkast og diarè, men da gikk det over av seg selv etter en forferdelig natt. Vi var hos veterinær dagen etter, men de kunne ikke finne årsaken. Jeg har det friskt i minnet, og tanken på at hun kan dø av dette, det skremmer meg helt enormt mye. Satser på at de snart finner årsaken, fordi jeg tror alle hundeeiere går rundt med redsel for sine firbente venner. For å ikke glemme de som har mistet sine, mine tanker går virkelig ut til dere. <3

Håper snart vi får vite hva denne forferdelige sykdommen er, slik at vi får noen svar på hva som er lurt og ikke framover. 

Jeg ble lurt

For en fest vi hadde i går, det var virkelig en fantastisk gøy kveld sammen med de fine kollegaene mine. Da jeg kom til verkstedet, innså jeg at de hadde lurt oss lærlingene en smule. Det viste seg at det ikke var noen 80-talls fest, og at det bare var noe de skulle ha det litt morsomt på lærlingenes bekostning. Det var egentlig bare morsomt, og jeg fikk meg en god latter da jeg kom inn døren for å si det slik. Antrekket mitt fikk jeg masse komplimenter for, så det gjorde meg ingenting å dra tilbake i tid i går, selv om jeg nesten var alene om det, haha.

I dag har det skjedd veldig lite, vi har bare ligget strak ut på sofaen og slappet av med serie på skjermen. Vi var en liten tur nede i butikken for å handle inn til dagens middag, som vi laget oss til Skal vi danse begynte på TV. Nå følger vi med på de flinke kjendisene i dansens verden, og koser oss med litt lørdagssnacks.

Håper dere får en fantastisk lørdagskveld videre!