Ting jeg vil gjøre i juli

Tiden flyr virkelig avgårde, og nå er vi kommet til årets 7. måned allerede. Jeg starter den med å gi dere ting jeg vil gjøre denne sommermåneden.

Ta sommerferie. Bare en arbeidsuke igjen, til Kjetil og jeg tar oss en velfortjent sommerferie. Vi har ingen spesielle planer, men vi skal nok finne på noe disse 3 ukene vi har fri. Det vi har tenkt på er å ta oss en svipptur ned til Sverige på litt harryhandel, kanskje reise på båttur med et vennepar, ta noen dager på hyttene til foreldrene våre og kanskje det mest spennende av alt, følge med på om noen er interesserte i å kjøpe leiligheten vår.

Få leiligheten vår ut på Finn. Dette skjer kanskje allerede i dag eller i morgen, og vi kunne ikke vært mer spente på hvordan dette skal gå. Vi har prøvd å selge privat tidligere, men når det ikke gikk, da følte vi det var lurere å hyre inn en megler som kan hjelpe oss. Vi vil gjerne selge, før vi begynner jakten på drømmehuset, da det ikke er veldig ideelt å sitte med to lån på en gang. Krysser fingrene for at dette går vår vei!

Feire 4 år sammen med Kjetil. Nå på onsdag, 3. juli, har vi vært kjærester i 4 år, og det må vi jo feire litt. Vet ikke hvor mye vi får gjort ut av det, da Kjetil selvfølgelig skulle jobbe et sted hvor det går ferje og han ikke vet hvor lenge han må jobbe. Litt kos skal vi uansett få skvist inn, samme hvor sent han er hjemme <3

Holde leiligheten ryddig. Nå har vi hatt en skikkelig opprydning her hjemme de siste ukene, slik at vi skal være klare til en eventuell visning. Vi er skikkelig fornøyde med hvordan det ser ut hjemme nå, og slik må det bare fortsette å være helt til vi eventuelt kanskje får solgt. Vi vet aldri om det vil komme noen på privatvisning samme dag som de spør, og da er det skikkelig kjipt om vi må si nei siden det er for rotete. Derfor er vi blitt enige om at nå må vi bare være flinke å ha det fint og ryddig, da er vi alltid klare for å vise hjemmet vårt fram til interesserte kjøpere.

Opprettholde treningen. Nå er det snart ferie, og da er det veldig lett å tenke at du ikke vil på treningssenteret. Jeg vil prøve å hvertfall komme meg på trening 2 ganger i uken på senteret jeg trener på, samtidig som jeg vil gå lange turer/jogge rundt her vi bor. Rett og slett opprettholde treningen, selv om jeg har ferie. På hyttene til foreldrene våre vil det ikke bli noe problem å gå lange turer, da de begge har gode turområder rundt seg. Jeg må bare komme meg over dørstokkmila her hjemme også, det er alltid det vanskeligste, haha. Sist uke var ikke en god treningsuke, men det gjør jeg noe med denne uken.

Spise sunt. Det blir forhåpentligvis enklere når vi har fri, for da har du mer tid og overskudd til å eksprimentere på kjøkkenet. Jeg vil prøve meg på nye oppskrifter og gamle såklart, og holde meg mest mulig unna godteri og brus. Selvfølgelig skal jeg ha lov å kose meg, men i moderate mengder. Jeg vil så gjerne komme i en form jeg selv er fornøyd med, og i det siste har både trening og kostholdet sklidd veldig ut, dessverre. Dette skal jeg gjøre noe med i juli måned!

Feire en av mine bestevenninners 25 års dag. Vi har blitt inviterte til Carolines 25 års dag nå til helgen, og det gledes veldig. Hun og kjæresten har i tillegg nettopp kjøpt hus, som vi ikke har rukket og sett enda, så det blir skikkelig gøy å se hvordan de har fått det.

Feire enda en 25 års dag. En annen venninne av meg har også bursdag i juli. Hun skal feire bursdagen sin 12. juli, og det skal bli veldig kjekt å se henne igjen. Ina bor vanligvis i Paris, og derfor er det ikke like lett å bare møte henne for en kaffe i byen, haha.

Gå på Gladmaten. Siste helgen i juli er det Gladmaten i Stavanger, og planen er å ta seg en tur for å se hva festivalen tilbyr i år. Det var utrolig gøy i fjor, og vi satser på at det er like gøy i år også.

Være avløser. Vi skal hjelpe pappa med å være bønder for en helg. Han trengte avløsere, siden han skal bort, da ble det oss som skal få lov å passe på dyrene på gården. Heldige meg fant heldigvis en kjæreste som er glad i gårdsarbeid, så det blir ingen problem for oss å stille opp.

Juli, måtte du bli bra <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg