5 funfacts om Solo #3

1. Lager nyselyd når hun vil noe. Det er ganske morsomt å høre på, om hun virkelig vil noe/vil ha noe. Da begynner hun å lage en slags nyselyd, som vi ler like godt av hver gang.

2. Liker ikke å dusje. Om vi har vært på en tur, der Solo har løpt i gjørme, da er det alltid rett i dusjen for å spyle av. Solo liker ikke dusjen særlig godt, og vil helst gjemme seg i buret sitt i stedet for å dusje, men noen ganger må hun bare. Hun står veldig stille og rolig inne i dusjen, men når hun kommer ut er hun en duracell kanin. Hun løper rundt i leiligheten, og er helt i hundre, haha.

3. Liker ikke så godt å bade i vann/sjø. Hun er ingen typisk vannhund, hun kan godt vasse og leke i vannkanten. Hun hopper aldri frivillig uti, noe som er litt dumt om det er en veldig varm dag. Hun kan svømme da, så om vi hjelper henne litt uti, så svømmer hun alltid selv inn.

4. Sitter som en bamse når hun vil noe. Hun setter seg alltid også i bamsestilling når hun vil noe/vil ha noe, og jeg smelter egentlig litt hver gang. Hun er så herlig når hun sitter slik. Setter seg opp på rumpa, og har potene inntil magen. Det ser ut som når et ekorn sitter oppreist, haha.

5. Stikker av om hun får sjansen. Står døren åpen her hjemme, da er Solo rask ut av den. Hun er ikke av typen som kommer når du roper heller, så da må vi rett og slett bare følge etter, og håpe at hun kommer mot oss når vi roper navnet hennes.

 

INSTAGRAM – HER

SNAPCHAT – MAILINNASKE

YOUTUBE – HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg