Helgens planer

Fredag: Ukens siste dag på jobb, og Valentines Day. Kjetil og jeg skal møtes etter jobb, for å handle inn til en god middag her hjemme. Egentlig var planen å gå ut for å spise, men etter å ha vært på farten både onsdag og i går, bestemte vi oss for å ta middagen hjemme. Vi skal kose oss med god mat, vin og en serie eller film på TV-skjermen.

Lørdag: Da skal vi igjen ut å farte, siden vi skal på bryllupslørdag hos Tilbords. Når vi er ferdige der, skal vi handle inn matvarer til vi skal få besøk på kvelden. Et vennepar av oss kommer nemlig på middag hos oss, og da blir det en god mat, brettspill og litt godt i glasset med gode venner.

Søndag: Vi har ikke all verdens med planer denne dagen, men jeg skal kanskje være med mormor og morfar en tur til oldemor. Ellers blir det nok å knipse litt bilder til neste ukes blogginnlegg, forhåndsskrive litt og planlegge hva jeg skal blogge om i uken som kommer. Det blir nok også dagen hvor jeg setter meg ned og får klar bryllupsinvitasjonene, slik at de kan sendes ut i starten på neste uke.

 

Følg meg gjerne på Instagram her – YouTube her – Snapchat: mailinnaske

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg